Baskan Bozbey'den Yegen Açiklamasi

Baskan Bozbey'den Yegen Açiklamasi

Bursa’da son iki gündür tartismaya sebep olan öz yegeninin Bursa Büyüksehir Belediyesi istiraki olan bir sirkete yönetim kurulu baskani olarak atamasiyla ilgili açiklama yapan Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Bozbey, "Daha netlesmemis, süreci tamamlanmamis konunun bu kadar kamuoyunun gündemine gelmesini elbette önemsiyorum. Bu konuyla alakali geregini yaptigimizi kamuoyunun bilmesini istiyorum" dedi.

Bursa’da gazetecilerle bir araya gelen Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Bozbey, son iki gündür gündemi mesgul eden konuya açiklik getirmek istedigini söyledi.

Baskan Bozbey, "Halkimizin hassasiyetlerini anliyorum. Bunun için daha netlesmemis, süreci tamamlanmamis konunun bu kadar kamuoyunun gündemine gelmesini elbette önemsiyorum. Bu konuyla alakali geregini yaptigimizi kamuoyunun bilmesini istiyorum. Belediyemizi yönetirken liyakatli ve deneyimli kadrolarla hizmetlerimizi en iyi sekilde sunacagimizi tüm kamuoyunun bilmesini istiyorum. 1 Nisan sabahi hemsehrilerimizin takdiri ile gülümseyen Bursa sabahina uyandigimizdan bu yana gelismeleri sizlerle paylasmak için biraradayiz. Bu vesileyle bizi bu göreve layik gören tüm vatandaslarima tekrar tekrar tesekkür ediyorum. Ülkemizdeki ve kentimizdeki degisim ve gelisimden yana gösterilen büyük istegin omuzlarimiza yükledigi sorumlulugun bilincinde olarak, oy veren ya da vermeyen tüm Bursalilarin belediye baskani olacagimi sizlerin huzurunda tekrarlamak ve söz vermek istiyorum. Kentimizin sorunlari için yapici çözümler bulurken asla ayrimcilik yapmayacagiz. Hizmetlerimizi ortak akilla ve kapsayici bir sekilde yapacagiz" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile