Baskan Bozbey, Eski Bakan Cavit Çaglar'i Agirladi

Baskan Bozbey, Eski Bakan Cavit Çaglar'i Agirladi

Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Bozbey, eski Devlet Bakani Cavit Çaglar’i ve Olay Medya yöneticilerini makaminda agirladi.

Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Bozbey, tebrik ziyaretleri kapsaminda eski Devlet Bakani Cavit Çaglar, Olay Medya Icra Kurulu Baskani Mehmet Ali Inan, Olay Gazetesi köse yazarlari Ahmet Emin Yilmaz ve Ihsan Aydin’i yeni belediye binasindaki makaminda agirladi. Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Bozbey, siyasetçiler olarak toplumu birlestirme ve her kesime esit hizmet verme görevleri oldugunu söyledi.

Baskan Bozbey, “Bursalilar bize güvendi ve destek verdi. Kimseyi ötekilestirmeden hizmet vermeyi sürdürecegiz. Çocuklarimizdan baslayip herkesi gülümsetecegiz. Bu dönem, kentin sorularini en aza indirmeyi hedefliyoruz. Devlet eski Bakani Cavit Çaglar ve Olay Medya yönetiminin ziyaretinden büyük memnuniyet duydum” dedi.

Bozbey’e görevinde basarilar dileyen Cavit Çaglar, Mustafa Bozbey’in Bursalilar için bir sans oldugunu ifade etti.

Bozbey’in kenti ve taleplerini yakindan bildigini dile getiren Çaglar, “Siyaset yaptigimiz dönemde hizmet konusunda ben de parti gözetmedim. Mustafa Bozbey’in en büyük özelliklerinden birisi budur. Seçim dönemi parti vardi. Seçim bitti ve tarafsizlik basladi.

Mustafa Bozbey’in ‘Gülümseyen Bursa’ gibi güzel bir slogani da var. Insanlarin tebessüm ettirilmesi önemlidir. Kendisine her zaman destek olmaya haziriz. Mustafa Bozbey’in basarisi, Bursa’nin basarisidir. Allah yolunu açik etsin” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile