Baskan Bozbey, 'Inegöl Mobilyasini Dünyada Tanitmak Hepimizin Sorumlulugudur'

Baskan Bozbey, 'Inegöl Mobilyasini Dünyada Tanitmak Hepimizin Sorumlulugudur'

Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Bozbey, Türkiye’nin en köklü mobilya ve dekorasyon fuari olan ve bu yil 50’ncisi düzenlenen Uluslararasi Inegöl Mobilya Fuari’ni (MODEF) ziyaret etti. Bozbey, "Inegöl mobilyasini dünyada tanitmak hepimizin sorumlulugudur" dedi.

Türkiye’nin önemli mobilya üretim merkezlerinden biri olan Inegöl Ilçesinde düzenlenen fuar, yurt içi ve yurt disindan gelen mobilya profesyonellerini bir araya getirdi. 171 firmanin yeni sezon ürünlerini sergileme imkani buldugu fuari ziyaret eden Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Bozbey, fuar alanindaki esnafi gezerek fuarin hayirli olmasi temennisinde bulundu.

Mobilya üretiminde çalisan tüm emekçileri ve firma yetkililerini tebrik ederek söze baslayan Baskan Bozbey, “Dile kolay 50 yildir gerçeklesen, geleneksellesmis bir fuardayiz. Mobilya denilince artik akla sadece Türkiye’de degil, Avrupa’da degil, dünyanin birçok yerinde Inegöl geliyor. Inegöl, Bursa’nin çok önemli bir ilçesi. Fuarlar araciligiyla Inegöl mobilyasini dünyada tanitmak hepimizin sorumlulugudur. Çünkü Inegöl mobilyasini tanittigimiz sürece ihracat artacaktir. Ihracat arttigi sürece de hem kentimiz hem de ülkemiz kazanacaktir” diye konustu.

Firma sorumlularinin Inegöl mobilyasini tanitmak noktasinda duyarli ve özverili oldugunu belirten Baskan Bozbey, kent yöneticileri olarak arzu ettikleri ve hedefledikleri hizmetleri yerine getirmekten sorumlu olduklarini ve bu manada yapilmasi gereken çalismalari takip edeceklerini ifade etti.

Inegöl Ticaret ve Sanayi Odasi (ITSO) Baskani Yavuz Ugurdag, fuari ziyaretlerinden dolayi Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Bozbey’e ve Cumhuriyet Halk Partisi Ilçe Teskilati’na tesekkür etti. Tüm esnafa hayirli isler dileklerinde bulunan Baskan Bozbey, firma yetkilileri ve fuari ziyarete gelen vatandaslarla fotograf çektirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile