Başkan Burma: Kavgasız Gürültüsüz Yolumuza Devam Ediyoruz

Başkan Burma: Kavgasız Gürültüsüz Yolumuza Devam Ediyoruz

Samsun’un Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, kavgasız gürültüsüz çalışmalarına devam ettiklerini ve kendilerini lafla değil ürettikleri ve üretecekleri projelerle kanıtladıklarını söyledi.


Samsun’un Atakum ilçesi CHP Kadın Kolları’nın düzenlediği birlik ve beraberlik çayına katılan Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, kavgasız gürültüsüz yollarına devam ettiklerini kaydetti. Kendimizi lafla değil ürettiğimiz ve üreteceğimiz projelerle kanıtlamanın peşindeyiz. Halkın ve sizin bu desteğiniz sürdüğü müddetçe Atakum daha da ileriye gidecektir.” diyen Burma, ilçelerinin yıldızının her geçen gün biraz daha parladığını, bunun da kendilerine çalışma azmi verdiğini belirtti. Atakum Belediye Başkanı Burma, “Hiç kimse ile kavga etmeden, dedikodu yapmadan yalnızca kendi işimize yani Atakum’u güzelleştirmeye ve geliştirmeye odaklandık. 2,5 yılda ufkumuzun genişliği ve iş yapma azmimiz sayesinde Türkiye’deki 957 ilçe belediyesi arasında birinci sıraya yerleştik.” ifadelerini kullandı.

Başkan Burma, önümüzdeki yıldan itibaren başladıkları bazı projeleri tek tek hayata geçirecek, yenilerinin ise temelini atacaklarını anlatarak, sözlerine şöyle devam etti: "Halkın ve sizlerin desteği arkamızda olduğu sürece Atakum daha da büyüyecek ve hak ettiği en üst noktaya gelecektir. Ben her zaman yaptığım işlerde partimin bayrağını en üst noktaya taşımak için çabalıyorum. Bana bu konuda da yardımcı olun. Eğer bana veya bir başkasına kırgınlığınız, küslüğünüz oluyorsa bunu `Kol kırılır yen içinde kalır` sözünde olduğu gibi değişik platformlarda değil kendi platformumuzda ve yüz yüze yapın.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile