Baskan Büyükakin Açiklamasi 'Amatör Spor Kulüplerimize Destek Olmak Için Buradayiz'

Baskan Büyükakin Açiklamasi 'Amatör Spor Kulüplerimize Destek Olmak Için Buradayiz'

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) Baskani Murat Aydin ve yönetimini makaminda kabul eden Kocaeli Büyüksehir Belediye Baskani Tahir Büyükakin, “Sizler, amatör ruhunuzu ve tutkunuzu yasatarak sporun güzelliklerini herkese gösteriyorsunuz” dedi.

Kocaeli Büyüksehir Belediye Baskani Tahir Büyükakin, KASKF Baskani Murat Aydin ve yönetimini makaminda kabul etti. Amatör spor kulüplerinin sporun ruhunu ve degerlerini en güzel sekilde temsil eden, gençlerin gelecege daha saglikli ulasmasini saglayan kurumlar olarak görüldügünün alti çizilen bulusmada, sporun birlestirici gücü ve toplumsal önemine ayrica vurgu yapildi. “Amatör spor kulüpleri, gençlerimize ve çocuklarimiza saglikli yasam aliskanliklari kazandirmada da kilit rol oynuyor” diyen Baskan Büyükakin, altyapi ve tesislesmenin önemine ayrica dikkat çekti.

“Büyüksehir’in destegini her firsatta görüyoruz “

Aydin, sporun herkesin hayatinda yer almasinin önemine dikkat çekerek, “Amatör spor kulüpleri ayni zamanda yetenekli genç sporcularin kesfedilmesine ve gelistirilmesine imkan saglar. Bu genç yetenekler, ilerleyen dönemlerde ülkemizi ulusal ve uluslararasi arenalarda basariyla temsil edebilirler. Bu kapsamda Büyüksehir Belediyemizin destegini her firsatta görüyoruz. Tesislesme ve amatör spora verilen tüm destekler gençlerimizin sporla daha fazla bulusmasina imkan sagliyor” diye konustu.



“Sizler toplumun temel taslarisiniz”

“Sizler, amatör ruhunuzu ve tutkunuzu yasatarak sporun güzelliklerini herkese gösteriyorsunuz” diyerek ASKF yönetimini özverili çalismalarindan dolayi kutlayan Baskan Büyükakin, “Ancak biliyoruz ki, amatör spor kulüpleri bazi zorluklarla karsi karsiya kalabiliyor. Ancak unutmayin ki, sizler toplumun temel taslarisiniz. Belediye olarak, amatör spor kulüplerimize destek olmak için buradayiz. Tesislerin iyilestirilmesi, egitim programlarinin düzenlenmesi, etkinliklerin desteklenmesi ve gönüllü çalismalarin tesvik edilmesi gibi konularda yaninizdayiz. Sporun gücünü ve önemini her zaman daha da ileriye tasimak için çalisacagiz. Amatör ruhunuzu koruyarak, sporun birlestirici gücünü ve toplumsal faydalarini daha da artiracagiz” seklinde konustu.

Birliktelik yapilan görüs alisverisinin ardindan sona erdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile