Baskan Büyükkiliç'a Sosyal Belediyecilik Ödülü

Baskan Büyükkiliç'a Sosyal Belediyecilik Ödülü

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Yerel Yönetimler Dergisi’nin 9’uncu Ödül Töreni’nde, gerçeklestirdigi basarili belediye faaliyetlerinden dolayi, Sosyal Belediyecilik Ödülüne layik görüldü.

Baskan Büyükkiliç, yatirim ve hizmetlerin meyvesi olarak, birbirinden özel ve anlamli ödüllere layik görülürken bu kez de Yerel Yönetimler Dergisi’nin 9’uncu Ödül Töreni’nde Sosyal Belediyecilik dalinda ödüle layik görüldü.

Kayseri Il Kültür Merkezi’nde gerçeklesen Yerel Yönetimler Dergisi’nin 9’uncu Ödül Töreni’ne Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, Kayseri Il Turizm Müdürü Il Müdürü Doç. Dr. Sükrü Dursun, Il ve ilçe belediye baskanlari katildi.

Ödül töreninde Yerel Yönetimler Dergisi Yönetimi’ne ve çalisanlarina tesekkürlerini ileten Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, “Ilimize disaridan gelen belediye baskanlarimiza hos geldiniz diyorum. Bugün burada bir araya gelmemize vesile olan Yerel Yönetimler Dergisi Yönetimine ve çalisanlarina bizi bir araya getirdiginden dolayi tesekkürlerimi sunuyorum. Herkese saygilar sunuyorum” seklinde konustu.

Baskan Büyükkiliç, Yerel Yönetimler Dergisi’nin 9’uncu Ödül Töreni’nde, gerçeklestirdigi basarili belediye faaliyetlerinden dolayi, Sosyal Belediyecilik Ödülüne layik görüldü.

Sosyal Belediyecilik Ödülü’nü Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan aldi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile