Baskan Büyükkiliç'a Üreten Kadinlardan Tesekkür

Baskan Büyükkiliç'a Üreten Kadinlardan Tesekkür

Kayseri Kadin Kooperatifleri’nde üreten kadinlar, Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç’a desteklerinden dolayi tesekkür ettiler.



Büyüksehir Belediyesi ile Kayseri Valiligi is birliginde kadin girisimini desteklemek ve kadin istihdamina katki sunmak amaciyla kurulan Kayseri Kadin Kooperatifleri her geçen gün büyürken yine Büyüksehir ve Valilik destegi ile gerçeklestirilen Kayseri Kadin Kooperatifleri Fuari, ziyaretçilerin akinina ugruyor. Büyükkiliç, bu çerçevede Dünya Ticaret Merkezi Fuar Alani’na kurulan Kayseri Kadin Kooperatifleri Fuari’ni ziyaret ederek, üreten kadinlarla bir araya geldi. Kooperatiflerin stantlarini gezerek kooperatif çalismalari hakkinda bilgi alan Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Büyüksehir Belediyesi’nin destek verdigi kooperatiflerde kadinlar tarafindan üretilen ürünleri de inceledi.

BÜYÜKSEHIR’DEN ÜRETEN KADINLARA TAM DESTEK

Kayseri Kadin Kooperatifleri stantlarindaki incelemeleri esnasinda açiklamalarda bulanan Baskan Büyükkiliç, Kayseri’de kurulan kadin kooperatiflerine destek verdiklerinin altini çizerek, çok güzel ürünlerin çiktigini söyledi.



KADIN KOOPERATIFLERINDEN BÜYÜKKILIÇ’A TESEKKÜR

Baskan Büyükkiliç’in talimatlari istikametinde, Büyüksehir Belediyesi tarafindan kurulusunda yer tahsisinden malzeme ve ekipman destegine, ürün desteginden bütçe destegine kadar önemli desteklerin saglandigi Kadin Kooperatifleri her geçen gün üretimini arttirarak ürün yelpazesini genisletiyor.

Büyüksehir ve Valilik destegi ile açilan Kayseri Kadin Kooperatifleri Fuari’nda ürünlerini tanitan ve satisa sunan kooperatif üyesi kadinlar, stantlari ziyaret ederek incelemelerde bulunan ve kooperatiflere desteklerinin sürecegini belirten Büyükkiliç’a tesekkür ettiler.

Kadin Kooperatifi üyeleri ile hatira fotografi çektiren Baskan Büyükkiliç, stantlardaki ürünlerden fuar ziyaretçilerine ikram etmeyi de ihmal etmedi.

Öte yandan Kayseri Kadin Kooperatifleri’nden gelen ürünler, “Siz Üretin Biz e-38 ile Kazanca Dönüstürelim” projesi çerçevesinde www.e38.com.tr satis platformundan ve KAYMEK Satis Ofisleri’nden satisa sunuluyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile