Baskan Büyükkiliç Açiklamasi 'Basin Saglikli Kamuoyu Olusmasinda Önemli Bir Faktör'

Baskan Büyükkiliç Açiklamasi 'Basin Saglikli Kamuoyu Olusmasinda Önemli Bir Faktör'

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basin Bayrami dolayisiyla bir mesaj yayimladi. Büyükkiliç, “Kamuoyunu hizli, etkili ve dogru bir biçimde bilgilendirmek amaciyla gece gündüz demeden fedakarca çalisan tüm basin mensuplarinin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basin Bayrami’ni kutlar, çalismalarinda basarilar dilerim” dedi.

Baskan Büyükkiliç, tarafsiz ve objektif bir biçimde halkin gözü, kulagi olan ve büyük bir fedakarlikla görevini ifa eden basin çalisanlarinin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basin Bayrami’ni kutlayarak, halki bilinçlendirme ve toplumun haber alma hakkini karsilamak için gece gündüz demeden çalisan basin çalisanlarina tesekkür etti. Büyükkiliç, konusmasina söyle devam etti:

“Türkiye’nin gazetecilik tarihinde önemli bir yeri olan 24 Temmuz tarihi Gazetecilik ve Basin Bayrami olarak kutlaniyor. Basin; toplumun haber alma hakkini karsilamak ve saglikli kamuoyu olusmasi için önemli bir faktör. Demokratik toplum düzeninin en büyük güvencesi dogru ve tarafsiz bir sekilde görevini fedakârca yapmaya çalisan basin çalisanlaridir. Sehrimizin ve ülkemizin hedefleri dogrultusunda ilerlemesi ve güçlenmesi için görevini hakkiyla yapan basin mensubu arkadaslarimizin sehrimize kendi alanlarinda katki sagladigini özellikle söylemek istiyorum. Basin mensuplarinin gösterdikleri hassasiyet ve bu konuda yaptiklari basarili çalismalar kentimize büyük katki sagliyor ve bundan sonra da katki saglamaya devam edecek. Bu duygu ve düsüncelerle özverili sekilde görevini yerine getiren yerelden yaygina tüm basin çalisanlarinin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basin Bayrami’ni kutluyor, çalisma hayatlarinda basarilar diliyorum.”

Baskan Büyükkiliç, mesajinda, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Baskanlarindan Veli Altinkaya’yi bir kez daha rahmetle anarak, görevini yaparken vefat eden tüm basin mensuplarina da Allah’tan rahmet diledi. Baskan Büyükkiliç, Kayseri basininin 110 yillik tarihine isik tutacak basin müzesi çalismalarinin devam ettigini de sözlerine ekledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile