Baskan Büyükkiliç Açiklamasi 'Erciyes'e Ulasim Çok Kolay'

Baskan Büyükkiliç Açiklamasi 'Erciyes'e Ulasim Çok Kolay'

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Iç Anadolu Bölgesi’nin birinci, Türkiye’nin 5. büyük dagi unvanina sahip olan ve Kayseri Erciyes A.S. tarafindan yönetilen Erciyes Kayak Merkezi’ne yariyil tatili boyunca haftanin her günü otobüs seferleri düzenlenecegini söyledi.

Baskan Büyükkiliç, Kayseri’nin sembolü olan, dagcilik ve kis sporlari alaninda 112 kilometrelik 41 kayak pisti ve 19 mekanik tesisi ile Türkiye’nin önemli merkezlerinden birisi olan Erciyes Kayak Merkezi’ne Büyüksehir Belediyesi ile birlikte ulasimin çok rahat ve kolay oldugunu söyledi.

Büyükkiliç, konu ile ilgili yaptigi açiklamada; “Erciyes’e ulasim çok kolay ve çok rahat. Telesiyeji, isitmali, havalandirmali konforuyla 19 mekanik tesisi, 41 kayak pisti ve 130 kilometre pist uzunluguna sahip, toz kar diye nitelendirilen kayakçilarin takdir ve tercih ettigi Erciyes’imiz misafirlerinden yogun ilgi görüyor. Türkiye’nin incisi Erciyes Kayak Merkezimiz yerli ve yabanci turistlerle dolup tasiyor” dedi.

Baskan Büyükkiliç, ögrencilerin yariyil tatiline girdigini hatirlatarak, “Yariyil tatili boyunca Erciyes seferlerimiz haftanin her günü hizmet verecektir. Cumhuriyet Meydani’ndan Erciyes Kayak Merkezi’ne, kale önünden gidisler, saat 8.30, 9.30, 10.30 ve 11.30 olarak belirlenirken, Erciyes Dagi’ndan dönüsler saat 14.30, 15.30, 16.30 ve 17.30 olarak düzenlendi” diye konustu.

Erciyes Tekir Kapi ile Hacilar Kapi arasinda 10.00 ila 16.00 saatleri arasinda ring seferleri gerçeklesecegini de vurgulayan Büyükkiliç, “Kis turizminde Erciyes ülkemizin en önemli merkezlerinin basinda yer aliyor. Kayserimizin sembolü, dünyanin ve Türkiye’nin en önemli kayak merkezlerinden olan Erciyes, yine misafirlerinin gözdesi olmaya devam ediyor” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile