Baskan Büyükkiliç Açiklamasi 'Tüm Kayseri Olarak Kenetlenecegiz'

Baskan Büyükkiliç Açiklamasi 'Tüm Kayseri Olarak Kenetlenecegiz'

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, “Gecemizi gündüzümüze katarak, ibadet askiyla, insanlara hizmet etmeyi olmazsa olmaz kabul ederek el ele, gönül gönüle, altyapi kuruluslarimizla, sirketlerimizle, belediyelerimizle Kayseri’mizi hep beraber daha güzel noktaya tasiyacagiz” dedi.

30 yil önce aktif siyasete baslayan, bu süreçte il baskanligi, milletvekilligi, 4 dönem Melikgazi Belediye Baskanligi görevini basariyla yapan ve 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde milletin iradesi ile Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani seçilen Baskan Dr. Memduh Büyükkiliç, Büyüksehir Belediyesi’nde hizmet ve yatirim dolu 4,5 yili askin süreyi geride birakti.

Baskan Büyükkiliç, yaptigi degerlendirmede, 4,5 yil sürede vizyon projelerin yani sira kültür, spor, egitim, turizm, saglik, sosyal, yerel kalkinma, ulasim konulari ile yesile dair, kentsel yenileme ve ilçe projelerini Kayserililere kazandirdiklarini belirterek, “Bir seçim arifesindeyiz. Bir kardesimiz de olsa üstat Necip Fazil Kisakürek’in deyimiyle adeta bir terazinin kefesindeki pirinç tanesi misali ‘ben olmazsam olmaz’ mantigi anlayisi içerisinde çalisacagiz” dedi.

Gece, gündüz demeden ibadet askiyla çalisacaklarini vurgulayan Büyükkiliç, “Önce devletin bekasini saglayacak anlayisi, siyasi parti farki gözetmeden hem saglamak hem hâkim kilmak hem de anlatmak görevimizdir. Daha sonraki süreçte bizi buraya seçen insanlar bizden hizmet bekliyor. Gecemizi gündüzümüze katarak, ibadet askiyla, insanlara hizmet etmeyi olmazsa olmaz kabul ederek el ele, gönül gönüle, altyapi kuruluslarimizla, sirketlerimizle, belediyelerimizle Kayseri’mizi hep beraber daha güzel noktaya tasiyacagiz. Kimseyi geride birakmak gibi anlayisimiz olmayacak” diye konustu.

Baskan Büyükkiliç, örnek davranis sergileme anlayisi ile tüm Kayseri olarak kenetleneceklerinin altini çizerek, “Samimiyetimizden zerre kadar süphe ettirecek davranisa firsat vermeyecegiz. Kur’anî tabirle söylüyorum, ‘yapmadiginizi niye söylersiniz ya da söylediginizi niye yapmiyorsunuz’ ihtarini unutmayacagiz. Cumhur Ittifaki’nin varligini Kayseri’de ve Türkiye’de hissettirecek sekilde el ele verecegiz. Bizim anlayisimiz, kaygimiz budur. Bundan sonra daha güçlü, daha çok çalisarak, gönüllerde daha fazla yer bulacagiz” ifadelerini kullandi.

Daha çok çalisacaklarini ifade eden Büyükkiliç, “Hiçbir konuda ‘bu bizim isimiz degil’ demeyerek ve insallah rutin belediyeciligin disina çikarak, rutin belediyecilik bizim siradan görevimiz oldu, artik onlari asacagiz. Özellikle gençlerimize yönelik, çocuklarimiza yönelik, sehrimizin gelecegine yönelik projelerimizle, insani yasat ki devlet yasasin anlayisi ile el ele gönül gönüle diyorum” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile