Baskan Büyükkiliç, AK Partili Kadinlari Agirladi

Baskan Büyükkiliç, AK Partili Kadinlari Agirladi

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, AK Parti Kayseri Kadin Kollari Baskani Meral Kosar, 16 ilçe kadin kollari baskani ve AK Partili kadin yeni meclis üyelerini misafir etti.

AK Parti Kayseri Kadin Kollari Baskani Meral Kosar ve yönetimi ile 16 ilçe kadin kollari baskani ve AK Partili kadin yeni meclis üyeleri, 2024 Yerel Seçimleri sonrasi milletin iradesi ile yeniden Kayseri Büyüksehir Belediye Baskanligi’na seçilen Baskan Büyükkiliç’a ‘hayirli olsun’ ziyaretinde bulundu. Baskanlik Toplanti Salonu’nda gerçeklesen ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Baskan Büyükkiliç, “Samimiyetle hep söylüyoruz, kadin kollarimizin teskilatimizdaki yeri ayri, fonksiyonel olarak gençlik kollarimizin da yeri ayri. Herkes gayret içerisinde çalismalarini sürdürdü” dedi.

Iradeye saygi duyduklarini belirten Büyükkiliç, “Daha fazla çalisacagiz, daha fazla gayret gösterecegiz. Bizim felsefemizde bir seçim biter, hemen ertesi gün seçim varmis gibi çalismalar devam eder. 16 ilçemizi de ayristirmadan bagrimiza basacagiz” diye konustu.

Baskan Büyükkiliç, kadinlara hizmetlerinden dolayi tesekkür ederek, “Her bir ilçemizin tüm kardeslerimize, siz hanimefendilere minnet duyuyor, tesekkür ediyorum. Cenab-i Allah gayretinizi arttirsin, evinizden, isinizden fedakârlik yaparak teskilatimizda emek veren canlarimiz, kardeslerimizsiniz” ifadelerini kullandi.

AK Parti Il Kadin Kollari Baskani Meral Kosar ise kadin kollari üyeleri ile birlikte Baskan Büyükkiliç’a gerçeklestirdigi hayirli olsun ziyaretinde, “Yeni döneminiz hayirli ugurlu olsun. Rabbim hayirli, güzel hizmetler yapmayi nasip eylesin. Tabi ki sizler bizim her daim yanimizda, arkamizda oldunuz. Biz de sizlerin yaninizdayiz her zaman. Seçim bitti yeni seçime biz basladik. Daha güzel hizmetlerle Rabbim bulustursun. Daha güzel hizmetler yapacaginiza biz inaniyoruz. Kayseri yüzyilinda yine sizlerle insallah bu 5 yilda beraber hizmetler edecegiz. Rabbim utandirmasin. Güzel hizmetlere imza atmayi nasip eylesin” diyerek hayirli olsun temennilerinde bulundu.

Kadinlarla sicak ve samimi sohbet gerçeklestiren Baskan Büyükkiliç, günün anisin hatira fotografi çektirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile