Baskan Büyükkiliç, Akülü Sandalye Isteyen Vatandasin Talebini Aninda Yerine Getirdi

Baskan Büyükkiliç, Akülü Sandalye Isteyen Vatandasin Talebini Aninda Yerine Getirdi

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Yahyali ziyareti sirasinda kendisinden akülü tekerlekli sandalye isteyen 57 yasindaki Mehmet Keçi’nin istegini geri çevirmedi. Hemen akülü tekerlekli sandalyenin alinmasi talimati veren Baskan Büyükkiliç, Mehmet Keçi’ye araci kisa sürede gönderdi.

Merkez ve kirsalda sik sik düzenledigi ilçe ziyaretlerinde vatandaslarla bir araya gelen Baskan Büyükkiliç, Yahyali ziyaretinde koltuk degnekleri ile yürüyen 57 yasindaki Mehmet Keçi’nin akülü tekerlekli sandalye talebine aninda talimat verdi ve kisa sürede vatandasa araci teslim edildi.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in ‘gönül belediyeciligi’ vizyonu dogrultusunda gönüllere dokunan yerel yönetim hizmetlerini Kayserililerle bulusturan Baskan Büyükkiliç, bu kez de Yahyali ziyareti sirasinda kendisinden akülü tekerlekli sandalye isteyen Mehmet Keçi’nin tekerlekli sandalye talebine kayitsiz kalmadi.

Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Mehmet Keçi’ye verdigi sözü tutarken, yeni tekerlekli sandalyesine kavusan Keçi de büyük bir mutluluk yasadi.

Baskan Büyükkiliç’tan akülü tekerlekli sandalye talep ettigini ve hemen Büyükkiliç’in araci gönderdigini ifade eden Keçi, “Cuma günü baskanim geldi buraya Memduh Agabey. Ben de bir araba talep ettim. O da hemen gönderdi sag olsun. Allah razi olsun iki gün bile sürmedi. Hemen dedigimizi yerine getirdi. Baskanimiz çok sag olsun. Degnekle yürümek zor oluyor. Mutlaka bir araba gerekiyordu. Baskanimdan Allah razi olsun. Bir söylememizle hemen gönderdi” seklinde konustu.

Kayseri Büyüksehir Belediyesi’nin ekipleri tarafindan akülü tekerlekli sandalyesine kavusturulan Keçi, Baskan Büyükkiliç ve ekibine hem tesekkür hem de dua etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile