Baskan Büyükkiliç, Bünyan'da 46 Muhtarla Bulustu

Baskan Büyükkiliç, Bünyan'da 46 Muhtarla Bulustu

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, çalismalari yerinde görüp, degerlendirme amaciyla sürdürdügü ilçe programlarina Bünyan ile devam etti. Baskan Büyükkiliç, el dokumasi halilari, gilaburusu, hanlari ile taninan Bünyan’da 46 mahalle muhtari ile istisare toplantisi yapti.



Kent merkezinin yani sira 16 ilçeyi de birbirinden ayirt etmeden, ötekilestirmeden, dayanisma içerisinde yogun bir sekilde çalismalara devam eden Baskan Büyükkiliç, bu kapsamda ilçe ziyaretlerini Bünyan ile sürdürdü.

Bünyan Kadin ve Gençlik Merkezi’nde gerçeklestirilen toplantiya Baskan Büyükkiliç’in yani sira Bünyan Belediye Baskani Özkan Altun, AK Parti Bünyan Ilçe Baskani Yildiray Hakki Koç, MHP Bünyan Ilçe Baskani Tevfik Düzen, Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Bayar Özsoy, Büyüksehir Belediyesi Kirsal Hizmetler Daire Baskani Mehmet Yücel ve Tarimsal Hizmetler Daire Baskani Duran Safranti ile 46 mahalle muhtari katildi.

Muhtarlara seslenen ve yapilacak çalismalarin hayirli olmasini temenni eden Baskan Büyükkiliç, “Yaptiklarimizi bir kenara koyup, bundan sonra yapacaklarimizi konusup ‘az laf çok is’ mantigi içerisinde önümüze bakip isimize bakiyoruz. Mazeretlere siginmadan, sizlerin beklentilerine daha dogrusu mahallelerinizdeki kardeslerimizin beklentilerini dile getiren oradaki dostlarimiz olarak, muhtarlarimiz olarak bu beklentileri hayata geçirme yönünde, Cenab-i Allah hayirli hizmetler yapmayi nasip eylesin” dedi.



SAMIMI, FEDAKÂR VE TECRÜBELI EKIP

Büyükkiliç, samimi, fedakâr ve tecrübeli ekip ile çalismalara devam ettiklerinin altini çizerek, “Çok sükür, imkânlarimiz da, sartlarimiz da yerinde, hiçbir sikintimiz yok. Ekibimiz tecrübeli, samimi ve fedakâr. Bunu her gittigimiz ilçede rahatlikla ifade ediyorum ve kendilerine de her birine ayri ayri tesekkür ediyorum. KASKI’mize, elektrik sirketimize, belediyemizin kirsal tarim daire baskanlarina, genel sekreter yardimcisina ve birimlerine tesekkür ediyorum. Önemli olan birlik, beraberlik ve dayanisma içerisinde çalisma yapip bir berekete vesile olmak” diye konustu.

Muhtarlarin talep ve önerilerini dinleyeceklerini vurgulayan Baskan Büyükkiliç, “Burada degerli muhtarlarimiza mikrofonla firsat verecegiz ama bir gerçek var, söz uçar yazi kalir. Dolayisiyla tabi ki bizim arkadaslarimiz not aliyorlar ama siz yine de isteklerinizi birer birer yazin, insallah hepsini bir toparlayip, degerlendirip mahalle mahalle onlari tespit edip, hangi taleplerinden basliyorsak öncelemek suretiyle çalismalarimizi sürdürecegimizi ifade ediyorum. Yapilacak çalismalarin tekrar hayirli ugurlu olmasini temenni ediyorum” ifadelerini kullandi.

“BIZLERI HIÇBIR ZAMAN YALNIZ BIRAKMADI”

Bünyan Belediye Baskani Özkan Altun ise 2019 yilindan beri kendilerini hiçbir zaman yalniz birakmayan Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç’a desteklerinden dolayi tesekkür ederek, “2019 Mart’indan itibaren bizleri hiçbir zaman yalniz birakmayan, gerçekten her aradigimizda bize geri dönüp sizler için, bizler için ne yapabilecegini soran baskanima ve ekibine ayri ayri tesekkür ediyorum. Simdi 2021 yili malum en verimli yilimiz oldu. 2019-2020’de pandemi dolayisiyla evet biraz bütün dünya genelinde pandemi dolayisiyla sikintilar yasandi ama bunu gece-gündüz çalisarak bertaraf ettik” seklinde konustu.

2021 yilinda yapilan yatirimlarin degerlendirildigi ve 2022 yilinda yapilacak olan hizmetlerin istisare edildigi toplantida taleplerini dile getirerek, tavsiyelerini sunan muhtarlar da tek tek dinlendi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile