Baskan Büyükkiliç Büyüksehir Baskanlarini Agirlayacak

Baskan Büyükkiliç Büyüksehir Baskanlarini Agirlayacak

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Gaziantep, Samsun, Ordu, Trabzon, Sanliurfa, Erzurum ve Malatya Büyüksehir Belediye Baskanlari’ni 3 gün boyunca Kayseri’de agirlayacak.

Gaziantep Büyüksehir Belediye Baskani Fatma Sahin, Samsun Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Demir, Ordu Büyüksehir Belediye Baskani Hilmi Güler, Trabzon Büyüksehir Belediye Baskani Murat Zorluoglu, Sanliurfa Büyüksehir Belediye Baskani Zeynel Abidin Beyazgül, Erzurum Büyüksehir Belediye Baskani Mehmet Sekmen ve Malatya Büyüksehir Belediye Baskani Selahattin Gürkan, Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç’in konugu olacaklar.

Ticareti, endüstrisi, sagligi, gastronomisi, turizmi, tarihi ve doga güzellikleriyle bir cazibe merkezi olan ve 6 bin yillik geçmisiyle birçok medeniyetleri bagrinda barindiran Kayseri, 18-19 ve 20 Haziran tarihlerinde 7 büyüksehirin belediye baskanini misafir edecek.

Baskan Büyükkiliç’in ev sahipliginde gerçeklesecek olan ziyaretlerde, baskanlar sadece alt ve üst yapi gibi belediyecilik faaliyetlerinin yani sira gönül belediyeciligi anlayisiyla birbirinden önemli belediyecilik hizmetlerini degerlendirecek, yerel yönetimler yasasi ile ilgili önemli tespit ve degerlendirmelerde bulunacaklar.

Büyükkiliç, konuk Büyüksehir Belediye Baskanlarina karsilikli istisare, ortak akil ve dayanisma içerisinde yürütülen önemli çalismalari da gösterecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile