Baskan Büyükkiliç, Cumhurbaskani Erdogan Ile Bayramlasti

Baskan Büyükkiliç, Cumhurbaskani Erdogan Ile Bayramlasti

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, AK Parti Kayseri Il Baskanligi’nda gerçeklesen video konferans baglantisiyla Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan ile bayramlasti. Baskan Büyükkiliç, “Dünya liderimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’a sahsim ve sehrim adina sükranlarimi sunuyor, bayramimizi bir kez daha tebrik ediyorum” dedi.

AK Parti Kayseri Il Baskanligi’nda düzenlenen bayramlasma programina Baskan Büyükkiliç’in yani sira AK Parti Kayseri Milletvekili Sayin Bayar Özsoy, AK Parti Il Baskan Yardimcisi Kadir Bayram, AK Parti Il Kadin Kollari Baskan Yardimcisi Müzeyyen Demirel ve AK Parti Kayseri Il Gençlik Kollari Baskani Hayri Danaci katildi.

Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Milletvekili Özsoy, gerçeklestirilen video konferans baglantisiyla Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan ile bayramlastilar. Cumhurbaskani Erdogan, tüm Kayserililere selamlarini göndererek Baskan Büyükkiliç, Özsoy ve Kayseri Il Teskilati’nin Kurban Bayrami’ni tebrik etti.

Bayramlasma programinin ardindan degerlendirmelerde bulunan Büyükkiliç, “AK Parti Kayseri Il Baskanligi’mizda gerçeklesen video konferans baglantisiyla Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan ile bayramlasmamizi gerçeklestirdik. Siz degerli hemsehrilerimize selamini ileterek bayramimizi tebrik eden dünya liderimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’a sahsim ve sehrim adina sükranlarimi sunuyor, bayramimizi bir kez daha tebrik ediyorum” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile