Baskan Büyükkiliç, Depremzedeleri Ziyaret Edip, Çocuklarla Ilgilendi

Baskan Büyükkiliç, Depremzedeleri Ziyaret Edip, Çocuklarla Ilgilendi

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, deprem bölgelerinden kentte misafir edilen depremzedelerin kaldigi Sule Yüksel Senler KYK Kiz Ögrenci Yurdu’nu ziyaret etti. Baskan Büyükkiliç, depremzede çocuklarla yakindan ilgilendi.



Kayseri, Kahramanmaras merkezli 10 ili etkileyen deprem sonrasi, farkli sehirlerden gelen depremzedelerin yaninda olmayi ve onlari misafir etmeyi sürdürüyor. Depremzedelere kucak açan ve tüm imkânlari seferber eden Baskan Büyükkiliç, Talas ilçesinde Sule Yüksel Senler KYK Kiz Ögrenci Yurdu’nu ziyaret ederek, burada depremzede vatandaslara ‘geçmis olsun’ dileklerinde bulundu. Yurtta kalan depremden etkilenen çocuklarla yakindan ilgilenen Baskan Büyükkiliç, depremzede vatandaslara bir istek ve talepleri olup olmadigini sordu. Depremzedeler de Baskan Büyükkiliç’a tesekkür ederek, “Çok yardimci oldunuz, Allah razi olsun, tesekkür ederiz. Bir sikintimiz yok. Allah bu felaketi kimseye göstermesin” diye dua ederken, Büyükkiliç da “Birbirimize sahip çikacagiz, yaralarimizi saracagiz, birbirimize dua edecegiz” dedi.

Büyükkiliç, yetkililerden de çalismalar hakkinda bilgiler alarak, “Sule Yüksel Senler Kiz Yurdu’nda misafir ettigimiz depremzede kardeslerimizi ziyaret ettik. Hamdolsun burada kalan vatandaslarimizin tüm ihtiyaçlarini karsilamak için devletimizin tüm kurumlariyla koordineli bir sekilde çalisiyoruz” diye konustu.



“DAYANISMA VAKTI”

Birligin, beraberligin bugünlerde adeta ilaç oldugunu vurgulayan Baskan Büyükkiliç, “Bizim tek gayemiz depremzede kardeslerimizin yüzlerinde bir nebze de olsa bir tebessüm olusturabilmek ve rahat bir sekilde hayatlarini devam ettirebilmelerine katki saglamaktir” dedi.

Bugünlerin dayanisma, birlik ve beraberlik günleri olduguna vurgu yapan Büyükkiliç, “Dayanisma vakti. Birlik, beraberlik ve dayanisma içerisinde yaralari sariyoruz. Her zaman söyledigimiz gibi üstümüze ne düsüyorsa yapiyoruz ve insallah yapmaya da devam edecegiz. Bu kadim milletin güzel insanlariyla hep birlikte bu zorlu süreci de asacagiz” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile