Baskan Büyükkiliç, Down Sendromlu Minikler Ile Bulustu

Baskan Büyükkiliç, Down Sendromlu Minikler Ile Bulustu

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Hayirsever-Büyüksehir Belediyesi isbirligi ile yapilan Türkiye’nin en kapsamli Engelsiz Yasam Merkezi’nde Down Sendromlu minikler ve aileleri ile bulustu.

Kayseri Büyüksehir Belediyesi ve hayirsever Özderici ailesi isbirligi ile hayata geçirilen Besime Özderici Özel Egitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkindalik Günü programi düzenlendi.

Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç’in da katildigi programda, müzik söleni, pastel boya ve sulu boyalarla çesitli etkinlikler yapildi. Engelsiz Yasam Hatirasi önünde fotograf çektiren özel ögrencilere ikramlar da yapildi.

Burada açiklamalarda bulunan Baskan Büyükkiliç, “Besime Özderici Engelsiz Yasam Merkezi’mizde down sendromlu yavrularimiz ile birlikteyiz. 21 Mart Dünya Down Sendromu Günü nedeniyle farkindalik olusturup, aileleri ile onlarla bulusalim diye arzu ettik. Keyifli bir ortamda aileleri ile yavrularimiz egleniyorlar, müzik dinliyorlar. Renkli dünyamizi yansitan etkinlikler hayata geçiriyoruz. Kayseri Büyüksehir Belediyemizin ekibine tesekkür ediyoruz” dedi.

Büyükkiliç, Besime Özderici Özel Egitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin hayirseverler sehri Kayseri’de en güzel tesislerden birisi oldugunu belirterek, sunlari söyledi:

“Böyle bir tesisin Kayseri’mizde hayata geçirilmesinden dolayi Özderici ailemize, özellikle Ali Riza Özderici büyügümüze ve kiymetli esleri Besime hanima tesekkür ediyor, saglikli ömürler diliyorum. Kayseri denilince akla hayirseverler gelir, hayirseverler sehri Kayseri’de en güzel tesislerden birisinde bulunuyoruz. Cenab-i Allah helalinden o güzel insanlara bol rizik versin, degisik hizmetler yapmaya vesile kilsin. Belediye-hayirsever isbirligi Kayseri’de bir simge ve anlayis haline dönüsmeye basladi, sükrediyoruz.”

Programdan memnun kalan hem veliler hem de çocuklar, etkinligi düzenleyen Büyüksehir Belediyesi ekiplerine ve Baskan Büyükkiliç’a tesekkür ettiler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile