Baskan Büyükkiliç Ile Baskanlardan Yüksekögretim Kurumlarina Ziyaret

Baskan Büyükkiliç Ile Baskanlardan Yüksekögretim Kurumlarina Ziyaret

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Kocasinan, Talas ve Hacilar ilçe belediye baskanlariyla birlikte kentteki yüksekögretim kurumlarinin rektörlerini ziyaret etti.



Baskan Büyükkiliç, sadece ögrencilerin degil, sik sik gerçeklestirdigi egitim kurumlari ziyaretleri ile egitimcilerin de talep ve düsüncelerini dinleyerek onlara cevap veriyor. Büyükkiliç, Kayseri’de egitimcilerin ve ögrencilerin yaninda olmayi sürdürüyor. Bu çerçevede Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Baskani Mustafa Yalçin ve Hacilar Belediye Baskani Bilal Özdogan ile birlikte, Cumhurbaskanligi Kararnamesi ile atanan Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun ile yeniden göreve gelen Kayseri Üniversitesi (KAYÜ) Rektörü Prof. Dr. Kurtulus Karamustafa’ya hayirli olsun ziyaretinde bulundu.

REKTÖRLERDEN BASKAN BÜYÜKKILIÇ VE ILÇE BELEDIYE BASKANLARINA TESEKKÜR

Ziyarette, ERÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, nazik ziyaret ve tebriklerinden dolayi Baskan Büyükkiliç ve ilçe belediye baskanlarina tesekkür ederken, KAYÜ Rektörü Prof. Dr. Kurtulus Karamustafa ise ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getirerek, "Büyüksehir Belediyemiz agabeyimiz, her yere dokunusunu yapiyor. Ilçe belediyelerimiz ile iyi diyalog içerisindeyiz" dedi.



BÜYÜKKILIÇ’TAN ATAMASI YAPILAN REKTÖRLERI TEBRIK

Ziyaretleri çerçevesinde üniversite rektörleri ile bir araya gelen, yeni egitim-ögretim yilinda egitimciler ile ögrencilere basarilar ve kolayliklar dileyen Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Türkiye’de en iyi arastirma üniversiteleri arasinda yer alan, basta Turkovac asisi olmak üzere pek çok basariya imza atan ERÜ’nün rektörü olarak atanan Altun ile yeniden atamasi yapilan KAYÜ Rektörü Karamustafa’yi tebrik ederek, kendilerine hayirli olsun dileklerini iletti.

AGÜ VE NNYÜ REKTÖRLERINE ZIYARET

Büyükkiliç baskanligindaki heyet, Kayseri’de yüksekögretim faaliyetlerini sürdüren Nuh Naci Yazgan Üniversitesi (NNYÜ) Prof. Dr. Kerim Güney ve Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Rektörü Prof. Dr. Cengiz Yilmaz’i da ziyaret etti. NNYÜ Prof. Dr. Kerim Güney, Baskan Büyükkiliç ve ilçe belediye baskanlarina nazik ziyaretlerinden dolayi sükranlarini bildirdi. AGÜ Rektörü Prof. Dr. Cengiz Yilmaz da kentte gerçeklestirdigi hizmetlerden ve ziyaretlerinden dolayi Büyükkiliç ile ilçe belediye baskanlarina tesekkürlerini iletti.

Ziyaretlerde, günün anisina hediye takdimleri de oldu.

BÜYÜKKILIÇ, EGITIMCININ DE ÖGRENCININ DE YANINDA

Kayseri’yi her zaman âlimler ve evliyalar kenti olarak niteleyen Baskan Büyükkiliç, egitim ve ögrenci dostu bir sehir olma yolunda sürekli projeler üretip, destekler gerçeklestiriyor. Bu çerçevede yüksekögretim ögrencilerine ücretsiz çamasir yikama ile çorba hizmetinin yani sira yemek ve spor ile ilgili tesislerde yüzde 25 indirim, su faturalarinda yari yariya fatura ücretlerini karsilama, kirtasiye yardimi, 10 bin ögrenciye kisi basina 4 bin TL burs, ulasim indirimi gibi pek çok proje ile destegin yani sira insa ettigi kütüphaneler ve açtigi kitap fuarlari ile de egitim ve ögretim faaliyetlerine katki sagliyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile