Baskan Büyükkiliç Ile Büyüksehir, 1 Yilda 11 Ödül Aldi

Baskan Büyükkiliç Ile Büyüksehir, 1 Yilda 11 Ödül Aldi

Kayseri Büyüksehir Belediyesi, Baskan Dr. Memduh Büyükkiliç’in yönetiminde gerçeklestirdigi basarili belediye faaliyetlerinde ödüllerle dolu 1 yili geride birakarak, sadece 2022 yilinda 11 ödül kazandi.

Baskan Dr. Memduh Büyükkiliç’in önderliginde gönül ve sosyal belediyecilik anlayisi ile gençlere, kültür sanata, tarihe, dogaya, egitime ve sagliga özel önem gösteren Kayseri Büyüksehir Belediyesi, gerçeklestirdigi hizmet ve yatirimlarin meyvesini 1 yil boyunca aldi.

Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, 2022 yili boyunca basta Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan olmak üzere, bakanlar, AK Parti Yerel Yönetimler Baskanligi, Üniversiteler, Türkiye Belediyeler Birligi, Tarihi Kentler Birligi gibi kisi, kurum ve kuruluslardan ödüller aldi.

Kayseri Büyüksehir Belediyesi’nin gençlik projelerinden, tarihe sahip çikan projelerine, kentsel dönüsümden saglik alanina, egitimden müzelere kadar yaptigi hizmetleri ödüllendirilirken, sadece 1 yilda aldigi ödül sayisi 11’e ulasti.

PROJELER, HIZMETLER VE YATIRIMLAR ÖDÜLLENDIRILDI

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç ve ekibi 2022 yilinin ilk ödülünü, Istanbul’da her yilin 38’inci gününde kutlanan Dünya Kayserililer Günü’nde aldi. Baskan Büyükkiliç’a, KAYDER 38. Gün Ödülleri adi altinda ‘Tarihi, Kültürel ve Dogal varliklar Ödülü’ alaninda özel ödül verildi.

Baskan Büyükkiliç, Avrupa Birligi Ajansi European ve Yeni Ekonomi Dergisi’nin 40’inci yayin yili dolayisiyla düzenledigi “40. Yil Onur Ödülleri” Töreni’nde, yerel yönetimler alaninda gösterdigi basari dolayisiyla “Basari ve Onur Ödülü” ile ödüllendirildi.

Kayseri Tabip Odasi tarafindan saglik hizmetlerinin iyilestirilmesine yönelik gayreti ve saglik çalisanlarina verdigi desteklerden dolayi özel ödüle layik görülen Baskan Büyükkiliç, yine Ankara Kizilcahamam’da düzenlenen AK Parti Kültür Sanat Kongresi’nde Türkiye’de ilk olan "Medeniyetin Dehasi Mimar Sinan" isimli canli anlatimli sanal sergisi ile ‘Yilin En Iyi Yenilikçi Yaklasim Ödülü’ne layik görüldü.

Büyükkiliç, Türkiye Belediyeler Birligi tarafindan düzenlenen Yesilsehirler Fikir ve Proje Yarismasi’nda hak kazandigi ödülünü Adalet Bakani Bekir Bozdag’in elinden aldi.

Kayseri Büyüksehir Belediyesi, Tarihi Kentler Birligi tarafindan 6’ncisi düzenlenen Müze Özendirme Yarismasi’nda El Sanatlari ve Zanaat Müzeleri kategorisinde Ahi Evran Esnaf ve Sanatkârlar Müzesi projesi ile ödüle layik görüldü.

Kayseri Büyüksehir Belediyesi, Çevre Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakanligi’nin destekleri ile gerçeklesen 7. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüsüm Kongresi’nde, Oruç Reis Projesi ile “En Iyi Riskli Alan Ilan Eden Belediye” ödülünü aldi.

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, 12. Özelkalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri çerçevesinde KAYMEK Uzaktan Egitim Merkezi (UZEM) ve Sehir Kütüphanesi projeleri ile iki ayri kategoride “Yilin Belediye Baskani” ödülüne layik görüldü.

Kayseri Büyüksehir Belediyesi, Tarihi Kentler Birligi’nin (TKB) düzenledigi ‘Tarihi ve Kültürel Mirasi Koruma Proje ve Uygulamalarini Özendirme Yarismasi’nda da tarihe sahip çikan 7 farkli projesi ile jüri özel ödülüne layik görüldü.



CUMHURBASKANI ERDOGAN’IN ELINDEN “GENÇLIK” ÖDÜLÜ

Yerel Yönetimler ve Gençlik Projesi Yarismasi’nda, ‘Deger Gençlik’ projesi ile ödüle layik görülen Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, ödülü Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in elinden aldi.

‘Türkiye’nin Saglik Ödülleri’ organizasyonunda finale kalan 73 proje arasinda 85 binden fazla hekimin oylariyla Kayseri Büyüksehir Belediyesi’ne ‘Yilin Yenilikçi Uygulamasi’ ödülü verildi.

Baskan Büyükkiliç, ödülünü, Istanbul Üniversitesi Tip Fakültesi Dekani Prof. Dr. Tufan Tükek’in elinden aldi.

Ödüllü Baskan Dr. Memduh Büyükkiliç, birbirinden önemli ve özel ödülleri tüm Kayseri halkina ithaf ederek, “Bu ödüllerimizi, Kayseri’miz adina, tüm belediye baskanlarimiz adina, Büyüksehir Belediyemiz adina aldik. Emegi geçen herkese tesekkür ediyoruz” dedi.



“PROJELERIN MEYVELERINI ÖDÜLLERLE TAÇLANDIRDIK”

Insani yasat ki devlet yasasin anlayisi ile projeler gelistirdiklerini, medeniyetler sehri Kayseri’nin tarihine sahip çiktiklarini, egitim ve saglik alanlarina özel önem verdiklerini belirten Baskan Büyükkiliç, “Bu çalismalarin meyvelerini özel ödüllerle taçlandirdik” ifadesinde bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile