Baskan Büyükkiliç'in Ev Sahipliginde Turizm Yatirimlari Toplantisi

Baskan Büyükkiliç'in Ev Sahipliginde Turizm Yatirimlari Toplantisi

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Vali Gökmen Çiçek ve Il Kültür ve Turizm Müdürü Sükrü Dursun ile birlikte kentte yapilan ve yapilacak olan turizm yatirimlari ile ilgili konulari görüsmek amaciyla Turizm Yatirimlari Toplantisi düzenledi. Baskan Büyükkiliç, “Kayseri’de turizm çesitliligini ne kadar arttirirsak, o kadar avantajli bir konuma geliriz” dedi.

Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Kayseri’nin ‘turizm kenti’ olabilmesi adina hizmet ve çalismalarini sürdürüyor. Baskan Büyükkiliç, bu çerçevede Vali Gökmen Çiçek, Il Kültür ve Turizm Müdürü Sükrü Dursun ve Büyüksehir Belediyesi’nin üst düzey yöneticileri ile birlikte istisare toplantisi düzenledi.

Büyüksehir Belediyesi baskanlik makaminda gerçeklesen toplantida hem tarihi hem de kültürel yapisi ile Iç Anadolu’nun parlayan yildizi ve açik hava müzesi olan Kayseri’nin turizm ve tanitim ataginin hiz kesmeden devam etmesi konusunda yapilan ve yapilacak olan çalismalar masaya yatirildi.

Konu hakkinda açiklamalarda bulunan Baskan Büyükkiliç, “Belediyemizde gerçeklestirdigimiz Turizm Yatirimlari Toplantisi sehrimiz adina çok verimli geçti. Valimiz Sayin Gökmen Çiçek ve tüm yöneticilerimize sehrimizin turizmine sagladigi katkilardan dolayi tesekkür ediyorum” dedi.

Kentte turizm çesitliliginin güçlendirilmesi ve her zaman desteklenmesi gerektigini ifade eden Büyükkiliç, söyle konustu:

“Turizm sektörü bir sehir kalkinma modelidir. Bizler de yerel yöneticiler olarak Kayseri’yi her yönüyle turizm kenti olarak görmek istiyoruz. Ne kadar çok turizm çesitliligi olursa o kadar avantajli oluruz. Diger bir avantajimiz ise dünyanin her bölgesine en yakin sehir konumunda olmamiz. Turizmi önemli bir hedef olarak görüyoruz ve bu dogrulta ilerleyecegiz.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile