Baskan Büyükkiliç, Kayseri Ülkü Ocaklari'nin Düzenledigi Bayramlasma Töreni'ne Katildi

Baskan Büyükkiliç, Kayseri Ülkü Ocaklari'nin Düzenledigi Bayramlasma Töreni'ne Katildi

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Kayseri Ülkü Ocaklari tarafindan düzenlenen bayramlasma törenine katildi. Ocak mensuplari ve katilimcilarin Ramazan Bayramlarini tebrik eden Büyükkiliç, “Iftarlariyla, sahurlariyla, teravihleriyle rahmet, magfiret, bereket ayi olan Ramazan’in adeta hepimizin gönlünde olusturdugu manevi iklimle çok sükür huzur içerisinde bu süreci yasadik” dedi.

Kayseri Ülkü Ocaklari’nda düzenlenen bayramlasma törenine Baskan Büyükkiliç’in yani sira Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Il Baskani Seyit Demirezen, Kayseri Ülkü Ocaklari Il Baskani Halit Yagmur, MHP ve ülkü ocaklari ilçe baskanlari ile ülkü ocaklari mensuplari ile partililer ve basin mensuplari katildi.

Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Kayseri Ülkü Ocaklari Il Baskani Halit Yagmur ve yönetimi tarafindan sicak ve samimi bir sekilde karsilandi. Kayseri Ülkü Ocaklari Bayramlasma Töreni’nde konusan Baskan Büyükkiliç, “Bir Ramazan ayini daha geride biraktik. Cenab-i Allah’a sükürler olsun iftarlariyla, sahurlariyla, teravihleriyle rahmet, magfiret, bereket ayi olan Ramazan’in adeta hepimizin gönlünde olusturdugu manevi iklimle çok sükür huzur içerisinde bu süreci yasadik” dedi.

Nice Ramazanlara huzur içerisinde erisebilme temennisinde bulunan Büyükkiliç, “Mevla’mdan niyazimiz yine Ramazanlarina hep beraber huzur içerisinde eristirmesi, Kadir Gecelerini idrak ettirmesi. Insallah ay yildizli Türk bayragimizin altinda vatanina, milletine, devletine ve dinine bagli yasamayi ve nesiller yetistirmeyi Mevla’m lütfetsin diye dua ve temennide bulunuyorum” seklinde konustu.

Baskan Büyükkiliç, seçim sürecinde verdikleri desteklerden dolayi Kayseri Ülkü Ocaklari’na tesekkür ederek, “Hayirli bayramlar diliyor, iyi ki varsiniz diyor, sag olun, var olun diyorum” dedi.

Ramazan Bayrami’nin hayirlara vesile olmasi temennisinde bulunan Kayseri Ülkü Ocaklari Il Baskani Halit Yagmur ise “Hepiniz kutlu ocagimizdaki bayramlasma törenine hos geldiniz. Geçirmis oldugumuz Ramazan’da tuttugumuz oruçlari, yaptigimiz ibadetleri Rabbim kabul eylesin. Hepinizin mübarek Ramazan Bayrami’ni kutlar, hayirlara vesile olmasini dilerim” ifadelerini kullandi.

Konusmalarin ardindan Büyükkiliç, çay esliginde ülkü ocaklari ve parti mensuplari ile sohbet etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile