Baskan Büyükkiliç; Kazada Yaralanan Ögrencileri Ziyaret Etti

Baskan Büyükkiliç; Kazada Yaralanan Ögrencileri Ziyaret Etti

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Hacilar ilçesinde Erciyes Üniversitesi ögrencilerini tasiyan midibüsün sarampole devrilmesi sonucu hayatini kaybeden ögrenciler için düzenlenen cenaze törenine katildi. Baskan Büyükkiliç, kazada yaralanan ögrencileri de tedavi gördükleri hastanelerde ziyaret etti.

Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Havacilik Bölümü ögrencilerini tasiyan midibüsün Erciyes Dagi dönüsünde Hacilar ilçesine bagli Erenler Caddesi’nde yoldan çikarak sarampole devrilmesi sonucu 2 ögrencinin hayatini kaybettigi, 21 kisinin yaralandigi trafik kazasi sonrasi, vefat eden ögrenciler için bas sagligi, yarali ögrenciler için acil sifalar temennisinde bulundu. Baskan Büyükkiliç, elim kazanin ardindan yaralanan ögrencileri, tedavi gördükleri hastanelerde ziyaret ederek, geçmis olsun dileklerinde bulundu. Büyükkiliç, yaralilarin durumlari hakkinda doktorlardan bilgi alirken, yarali ögrencilerle tek tek ilgilendi. Baskan Büyükkiliç, kazada hayatini kaybeden Hilal Sikar ve Kürsad Samed Özçine için Erciyes Üniversitesi Izzet Bayraktar Havacilik ve Uzay Bilimleri Fakültesi önünde düzenlenen törene katildi.

Kayseri Valisi Sehmus Günaydin, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalis, vefat eden ögrencilerin yakinlari ile akademisyenler ve ögrencilerin de katildigi cenaze töreninde helallik alindi, dualar edildi.

Törenin ardindan, elim kazada vefat eden Hilal Sikar’in naasi memleketi Hatay’a, Kürsad Samed Özçine’nin naasi ise memleketi Kütahya’ya gönderildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile