Baskan Büyükkiliç, 'Saglik Hayattir, Sanat Hayattir' Sergisini Gezdi

Baskan Büyükkiliç, 'Saglik Hayattir, Sanat Hayattir' Sergisini Gezdi

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, KAYMEK A.S. ile Kayseri Il Saglik Müdürlügü ve Kayseri Devlet Hastanesi is birliginde düzenlenen Saglik Hayattir, Sanat Hayattir Yagli Boya Resim Sergisi’ni gezdi.

Büyüksehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Kayseri Mesleki Egitim ve Kültür A.S. (KAYMEK) vatandaslardan yogun ilgi gören egitim, kurs ve kültür sanat faaliyetlerini araliksiz sürdürürken bir taraftan da kentteki kamu kurum ve kuruluslari ile is birligi halinde kültür sanat etkinlikleri gerçeklesiyor. Bu çerçevede, Büyüksehir Belediyesi KAYMEK A.S. ile Kayseri Il Saglik Müdürlügü ve Kayseri Devlet Hastanesi is birliginde Saglik Hayattir, Sanat Hayattir Yagli Boya Resim Sergisi düzenlendi.

Bir alisveris merkezinde açilan sergiyi Baskan Büyükkiliç’in yani sira AK Parti Kayseri Il Baskani Fatih Üzüm, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Murat Cahid Cingi, Sayin Bayar Özsoy, Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Serdar Öztürk, Develi Belediye Baskani Adem Sengül, Büyüksehir Belediyesi Isletmeler ve Istirakler Daire Baskani Cenani Ayaydin, Kayseri Devlet Hastanesi Bashekimi Doç. Dr. Ismail Altintop ve saglik çalisanlari gezdi. Saglik çalisanlari tarafindan hazirlanan Saglik Hayattir, Sanat Hayattir Yagli Boya Resim Sergisi hakkinda degerlendirmelerde bulunan Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, “Büyüksehir Belediyemize bagli KAYMEK A.S.’miz ve Kayseri Devlet Hastanemiz is birligi ile hayata geçirilen Saglik Hayattir, Sanat Hayattir Yagli Boya Resim Sergisi’nin açilisini gerçeklestirdik” dedi.

Baskan Büyükkiliç, serginin hazirlanmasinda emegi geçenlere tesekkür ederek, “Kayseri Devlet Hastanesi’nde görev yapan saglik çalisanlarimiz tarafindan hazirlanan böylesine güzel bir sergide emegi geçen herkese yürekten tesekkür eder, sanatin gücünü bir kez daha hissettigimiz, sagligi ve sanatçiyi bulusturarak birbirinden güzel eserlere imza atan KAYMEK ailemizi tebrik ederim” diye konustu.

Saglik Hayattir, Sanat Hayattir Yagli Boya Resim Sergisi’nde KAYMEK kurslarinda egitim alan saglik çalisanlari tarafindan yapilan 68 eser görücüye çikti.

Büyükkiliç, katilimcilar ve sergiyi ziyaret eden vatandaslarla fotograf çektirmeyi de ihmal etmezken sergide günün anisina toplu sekilde hatira fotografi da çektirildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile