Baskan Büyükkiliç'tan 2022 Yilinda 16 Ilçeye 100 Ziyaret

Baskan Büyükkiliç'tan 2022 Yilinda 16 Ilçeye 100 Ziyaret

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç vatandasla bütünlesen ve istisare ile ortak akli önceleyerek gerçeklestirdigi belediye faaliyetleri çerçevesinde, ilçelere ziyaretlerini ara vermeden sürdürdü. Büyükkiliç, 2022 yilinda 16 ilçeye toplam 100 kez hizmetlerle dolu ziyaret gerçeklestirdi.

Kayseri’de her kesime, ayristirmadan hizmet etme kaygisi ile gönül belediyeciligi çerçevesinde çalismalarini yürüten ve projelerini hayata geçiren Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, bir taraftan sehrin her kösesinde vatandasla bulusarak kucaklasirken diger taraftan da merkez ile ilçelerde gerçeklestirilen hizmetleri inceliyor, yapilan projeleri takip ediyor. Adeta koltugunda oturmadan her firsatta ilçeleri ziyaret eden Büyükkiliç, buradaki yatirimlari yerinde incelerken, ilçe sakinleriyle de bir araya gelerek onlarin taleplerini, sikâyetlerini ve düsüncelerini dinliyor. Kirsaldaki iletisimini zaman zaman düzenledigi muhtar toplantilariyla da yürüten Baskan Büyükkiliç, 2022 yili basindan bu yana 16 ilçede birbirinden yararli toplam 100 ziyarete imza atti. Hiçbir ilçeyi digerinden ayirmadan, ötekilestirmeden 16 ilçe belediye baskanlariyla uyum içerisinde hizmet eden Büyükkiliç, ilçe ziyaretlerinde sik sik “Bütçemiz bütçeleri, bütçeleri bütçemiz” ifadesinde bulunarak birlik ve beraberlik mesaji veriyor. Ziyaretlerinde “Bir olacagiz, diri olacagiz, iri olacagiz, hep birlikte Kayseri, hep birlikte Türkiye olacagiz” diyen Büyükkiliç, dayanismanin da sagladigi güç ile tüm kentte örnek hizmetleri hayata geçiriyor.

Ilçe ziyaretlerinde 2021 yili içerisinde toplam 80 ilçe ziyareti gerçeklestiren Baskan Büyükkiliç, 2022 yilina gelindiginde ise ziyaretlerini arttirarak 100’e çikardi. Ilçe ve kirsal mahalleleri merkezdeki yapilan hizmetler gibi çesitlendiren ve yasam konforunun arttirilmasi için özen gösteren Büyükkiliç, ilçe sakinlerinin de görüslerine, taleplerine ve düsüncelerine yer vererek söz konusu hizmetleri gerçeklestiriyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile