Baskan Büyükkiliç'tan ERÜ Tip Fakültesi Bashekimine Ziyaret

Baskan Büyükkiliç'tan ERÜ Tip Fakültesi Bashekimine Ziyaret

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Erciyes Üniversitesi Tip Fakültesi Hastaneleri Bashekimi Doç. Dr. Fatih Horozoglu’na da nezaket ziyaretinde bulundu.

Baskan Büyükkiliç, Erciyes Üniversitesi Tip Fakültesi Hastaneleri Bashekimi Doç. Dr. Fatih Horozoglu’nu makaminda ziyaret ederek, çalismalarinda basarilar ve kolayliklar diledi. Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, ziyarette yaptigi konusmada, Erciyes Üniversitesi’nin insanligin gururu oldugunu vurgulayarak, “Ülkemizin ve dünya insanliginin gururu olan Erciyes Üniversitesi Tip Fakültesi Hastanemizin kiymetli bashekimini hayirli olsun vesilesiyle ziyaret ediyoruz. Kendisine, ekibine basarilar diliyorum. Saglikli, hayirli insallah hizmet vermesini temenni ediyorum” dedi.

Doktor bir baskan olarak en güzel dayanisma örneklerini sergilediklerini ifade eden Baskan Büyükkiliç, “Üniversitemizde, hastanemizde iliskilerimizi daha üst seviyeye tasimak, onlarin hizmetkâri olmak adina birlikte çalisacagimizi umuyor. Meslektasimiza, dostumuza, hocamiza ekibine basarilar diliyorum. Allah mahcup etmesin. Hayirli hizmetlere vesile kilsin” diye konustu.

Erciyes Üniversitesi Tip Fakültesi Hastanesi’nin yeni bashekimi Doç. Dr. Fatih Horozoglu ise Baskan Büyükkiliç’in ziyaretinden dolayi çok memnun olduklarini belirterek, “Sehrimizin yillardir mahalli idaresinde en büyük hizmetlere vesile olmus bir baskanimiz olarak ziyaretinizden dolayi memnun olduk. Insallah hep beraber eksikliklerimiz olursa sizlerle kapatmak isteriz. Bu güzide sehre hizmetimiz olsun istiyoruz. Allah muvaffak etsin insallah” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile