Baskan Büyükkiliç'tan Felahiyelilere Tesekkür

Baskan Büyükkiliç'tan Felahiyelilere Tesekkür

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Felahiye Belediye Baskani Vural Coskun’u ziyaret ederek, ilçede yapilacak yatirimlari degerlendirirken, ayrica Felahiyeli vatandaslara her zaman oldugu gibi deprem bölgesine de gereken destegi gösterdigi için tesekkür etti.



Ilçe ziyaretleri çerçevesinde Felahiye’ye giden Baskan Büyükkiliç, Felahiye Belediye Baskani Vural Coskun’u makaminda ziyaret etti. Baskan Büyükkiliç, burada yaptigi açiklamada, “Sahsinizda ilk saatten beri imkânlarini seferber eden hemsehrilerimiz olarak Felahiyeli canlarimiza, dostlarimiza minnet duyuyor, tesekkür ediyoruz, geçmis olsun” dedi.

Sürecin devam ettigini, birlik, beraberlik içerisinde yaralari sarma dönemi oldugunu vurgulayan Büyükkiliç, “Büyüksehirimiz, 16 ilçe belediyemiz, altyapi kuruluslarimiz, sivil toplum kuruluslarimiz ve valimiz ile hep beraber el ele vermek suretiyle hemen yani basimizdaki Kahramanmaras’imiz basta olmak üzere tüm illerimize imkânlarimizi seferber ederek, onlarin elinden tutmak, yaninda yer almak için çalismalar yürüttük” diye konustu.



“DEPREM BÖLGESINDEKI MAHALLEMIZ VE ÇARSIMIZ ILKLERI TASIYOR”

Bir taraftan normallesme süreci çerçevesinde deprem bölgelerinde alisveris açisindan önem olan çarsilar olusturduklarini belirterek, “Gerek Maras’imizdaki mahalle gerekse Elbistan’daki çarsimiz hakikaten ilkleri tasima ve örnek olma meyaninda herkes tarafindan takdir ediliyor, proje olarak da aniliyor. Bundan sonraki süreçte de çalismalarimiz sürüyor” seklinde konustu.

Felahiye Belediye Baskani Vural Coskun da Büyükkiliç’a ‘iyi ki varsiniz’ diyerek, “Bu yogun program dâhilinde, depremin yaralarini her an her zaman sarmaya çalistigimiz yogun gündeminizde bize zaman ayirip, ilçemizi ziyaret ettiginiz için tesekkür ederim. Büyüksehir itfaiyesiyle, elektrigiyle, KASKI’siyle tüm ekibinizle birlikte, ilçelerle birlik, beraberlik içerisinde yaptiginiz hizmetlere tesekkür ediyorum, elinize, emeginize saglik, iyi ki varsiniz baskanim” ifadelerini kullandi.

Büyükkiliç’a Felahiye ziyaretinde Genel Sekreter Yardimcilari Hamdi Elcuman ve Bayar Özsoy ile daire baskanlari da eslik etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile