Baskan Büyükkiliç'tan Kano Tutkunlarina Tesis Müjdesi

Baskan Büyükkiliç'tan Kano Tutkunlarina Tesis Müjdesi

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Tomarza ilçesinin Böke Mahallesi’ni ziyaret ederek bir kismi bölgeden geçen Zamanti Irmagi’nda kano yapti. Kano sporu için tesis müjdesi veren Büyükkiliç, “Kayseri Büyüksehir Belediyesi’nin elinin degmedigi hizmetler her zaman eksik kalir. 2024 ACES Avrupa Spor Sehri olan Kayseri’mizi, insallah su sporlarinin merkezi haline getirme yönünde de gayret gösterecegimizi buradan paylasiyorum” dedi.

Hayata geçirilen hizmetlerle ‘Kayseri Modeli Belediyecilik’ markasina büyük bir katki sunan ve yerel yönetim hizmetlerinin sinirlarini zorlayan proje ve birçok alandaki yatirim ve destekleri ile egitimden sagliga, kültür sanattan turizme, tarim ve hayvanciliktan spora her kesimin takdirini toplayan Baskan Büyükkiliç, Kayseri’ye deger katacak gayretlerini sürdürüyor.

Sporun ve sporcunun dostu Baskan Büyükkiliç, kanoya binerek kürek çekti

Ilçe ziyareti çerçevesinde Tomarza’ya giden Büyükkiliç, ilçenin kesfedilmeyi bekleyen dogal güzellikleri barindiran mahallelerinden Böke Mahallesi’ni ziyaret ederek, bir kismi bölgeden geçen ve mahalleye ayri bir dogal güzellik katan Zamanti Irmagi’nda kanoya binerek kürek çekti.

Kano gezintisinin ardindan açiklamalarda bulunan Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Kayseri’nin zenginliklerini degerlendirmeye çalistiklarina dikkat çekerek, “Cenab-i Allah’in lütfu Zamanti o kadar cömert ki yeri geliyor sulama, yeri geliyor hidroelektrik santrali katkisi, yeri geliyor kano, yeri geliyor rafting ve tabi ki bu zenginlikleri de bölgemizde degerlendirmeye çalisiyoruz. Valiligimizin, Gençlik Spor Il Müdürlügü’müzün ve tabi ki bizlerin de destekleriyle Tomarza’miza yakin Böke Mahallemize gelmek suretiyle kanodan yararlanma firsatini elde ediyoruz. Sporu seven, macerayi seven dostlarimiza tavsiye ediyoruz” diye konustu.

Baskan Büyükkiliç, Böke Mahallesi’nde Zamanti Irmagi üzerinde kano yapma imkâni sunan sporseverlere ve kano tutkunlarina bölgedeki imkânlari daha iyi düzeye getirmek amaciyla bir tesis müjdesi verdi. Büyükkiliç, “Burada imkânlari daha iyi düzeye getirmek amaciyla dostlarimizin bizden istedigi su, elektrik, sosyal tesis mantigi içerisinde diger ihtiyaçlarini da karsilayacak çalismalara destek verecegimizi buradan ifade etmek istiyorum” dedi.

“Kayseri Büyüksehir Belediyesi’nin elinin degmedigi hizmetler her zaman eksik kalir”

Kayseri Büyüksehir Belediyesi’nin elinin degmedigi hizmetlerin her zaman eksik kalacagina vurgu yapan Baskan Büyükkiliç, sunlari söyledi:

“O açidan Tomarza’mizin gönül insanlarinin bizden bu mütevazi taleplerini önemsiyoruz. Dostlarimizi yerinde gördük, hatta kismen de bu spora kendimizi temas ettirdik. Dayanisma içerisinde üzerimize düseni yapacagiz. Burada fedakârca ve olumsuz kosullara ragmen bir kano merkezi olusturan dostlarimizi tebrik ediyorum. Ekibimize tesekkür ediyorum. Valimize, Gençlik ve Spor Il Müdürlügü’müze, diger kardeslerimize tesekkür ediyorum. Insallah el ele, gönül gönle 2024 ACES Avrupa Spor Sehri olan Kayseri’mizi, su sporlari alaninda da gerek Yamula Baraji’ndaki Marina bölgesindeki çalismalarla, gerek bu bölgedeki kano çalismalariyla, gerekse Kapuzbasi Selalelerimizin oldugu bölgedeki rafting çalismalariyla insallah su sporlarinin merkezi haline getirme yönünde de gayret gösterecegimizi buradan paylasiyor, emegi geçenlere tesekkür ediyorum. Hayirli, ugurlu olsun, kazasiz, belasiz olsun diyoruz.”

Büyükkiliç, daha sonra kano tutkunu gençlerle sohbet ederek, sporcularla günün anisina hatira fotografi çektirdi. Ziyarette, Baskan Büyükkiliç’a AK Parti Tomarza Ilçe Baskani Erhan Sahin ile Milliyetçi Hareket Partisi Tomarza Ilçe Baskani Halil Ibrahim Özcan eslik etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile