Baskan Büyükkiliç'tan Kayseri'ye Bir Kütüphane Daha

Baskan Büyükkiliç'tan Kayseri'ye Bir Kütüphane Daha

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç’in Kayseri’yi kütüphaneler sehri yapma yönündeki gayretleri dogrultusunda ‘Kayseri’ye Bir Kütüphane Daha’ slogani ile yapimina baslanan ve kisa sürede tamamlanan Erkilet Kütüphanesi’nin tanitim töreni, 26 Agustos 2022 Cuma günü çesitli etkinliklerle gerçeklestirilecek.

Ortaya koydugu Kayseri modeli belediyecilik anlayisiyla Türkiye’ye örnek olan Kayseri Büyüksehir Belediyesi, Baskan Dr. Memduh Büyükkiliç’in egitim ve bilim temelli toplumsal kalkinmaya verdigi önem dogrultusunda kadim kentin farkli noktalarina yeni kütüphaneler kazandirmaya devam ediyor. Bu çerçevede Kocasinan ilçesi Osmangazi Mahallesi Erkilet Bulvari’nda Büyüksehir Belediyesi tarafindan kisa sürede tamamlanan Erkilet Kütüphanesi’nin tanitim töreni, 26 Agustos Cuma saat 13.30’da yapilacak.

Büyüksehir Belediyesi Erkilet Kütüphanesi Tanitim Töreni’ne mehteran gösterisinin yani sira sürpriz çocuk etkinlikleri ve hediye kitap dagitimi renk katacak. Büyüksehir’in dokuzuncu kütüphanesi olarak hizmete girecek Erkilet Kütüphanesi, 15 bin basili kitap, 22 bin e-kitap, 3 bin sesli kitap, 100 süreli yayin, 800 kisilik kapasite, bilgisayar bölümü, sesli çalisma alani, çocuklara yönelik masal odasi, çocuk kütüphanesi bölümü, kafeterya, grup çalisma odasi, ücretsiz internet hizmeti ile Kayserililerle bulusacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile