Baskan Büyükkiliç'tan 'Regaib Kandili' Mesaji

Baskan Büyükkiliç'tan 'Regaib Kandili' Mesaji

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Regaib Kandili dolayisiyla bir mesaj yayimladi. Baskan Büyükkiliç, mesajinda, “Bizler için özel günler olan kandillerimizden ilki ve mübarek üç aylarin baslangicinda olan Regaib Kandili’nin birlik ve beraberligimize ve maddî manevî sikintilardan kurtulusumuza vesile olmasini Rabbimizden niyaz ediyorum” dedi.



Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Regaib Kandili mesajinda “11 ayin sultani Ramazan ayinin müjdecisi, ‘Üç Aylar’in baslangicinda bulunan Regaib Kandili’ni ülkemiz, milletimiz, Islam âlemi ve tüm insanlik adina en içten dua ve temennilerimle tebrik ediyorum” dedi.

Islam âlemi için böylesi önemli ve anlamli günlerin inananlarca dua, tövbe ve ibadetler ile degerlendirilmesinin önemine deginen Baskan Büyükkiliç, “Sükürler olsun bir kez daha on bir ayin sultani Ramazan ayinin habercisi olan Regaib Kandil’imize eristik. Cenab-i Allah, Islam âlemi için manevi bir firsat olan, sevincini ve heyecanini yasadigimiz Regaib Kandili’ni ve Üç Aylari dua, tövbe ve ibadetler ile en verimli sekilde ihya edebilmeyi nasip eylesin” ifadelerini kullandi.

Büyükkiliç, kandil gecelerinin birlige, beraberlige, dayanisma ve kardeslige vesile olmasi temennisinde bulunarak basta Kayserililer ile birlikte tüm Islam âleminin Regaib Kandili’ni tebrik etti ve sözlerini söyle sürdürdü:

“Ramazan’in habercisi olan Regaib ile kendimizi on bir ayin sultanina hazirlayalim, Ramazan ayina en güzel sekilde kavusalim. Dolu dolu geçirecegimiz bir Regaib ve sonrasinda ise üç aylar ile birlikte nihayetinde Ramazan bizleri beklemektedir. Yüce Allah’tan umduklarimiza bizi kavusturmasini temenni ediyorum. Bu duygu ve düsüncelerle, mübarek üç aylarin ve Regaib gecesinin milletimize ve tüm Islam Âlemi’ne hayirlar getirmesini Yüce Rabbimden niyaz ediyorum. Cenâb-i Hak, Recep ve Saban ayini bizim için mübarek kilsin ve bizi Ramazan’a kavustursun.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile