Baskan Büyükkiliç'tan Tomarza Belediye Baskani Koç'a Ziyaret

Baskan Büyükkiliç'tan Tomarza Belediye Baskani Koç'a Ziyaret

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, ilçe ziyaretleri kapsaminda Tomarza Belediye Baskani Osman Koç’u ziyaret etti. Baskan Büyükkiliç’in sicak ve samimi bir ortamda gerçeklestirdigi ziyarette Tomarza’ya yapilan ve yapilacak olan çalismalar degerlendirildi.

Büyüksehir Belediye Baskanligi görevine geldigi günden bu yana 16 ilçe belediye baskani ile birlik, beraberlik ve dayanisma içerisinde tüm Kayserililere hizmet etme gayretini sürdüren Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, yeni hizmet döneminde de ayrim gözetmeksizin tüm ilçe belediye baskanlari ile el ele, gönül gönle ‘her sey Kayseri için’ siariyla çalismalarini sürdürüyor.

Bu kapsamda, sik sik ilçe belediye baskanlari ile bir araya gelerek yatirim ve hizmet degerlendirmeleri yapan Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, ilçe ziyaretleri çerçevesinde Tomarza Belediye Baskani Osman Koç ile bir araya geldi.

Baskan Büyükkiliç, Baskan Koç’u makaminda ziyaret ederek, çalismalarinda kolayliklar diledi.

Tomarza Belediyesi baskanlik makaminda sicak ve samimi bir ortamda gerçeklesen ziyarette günün anisina hatira fotografi çektirildi.

Ziyareti degerlendiren Büyükkiliç, “Tomarza Belediye Baskanimiz Osman Koç’u ziyaret ederek, çalismalarinda kolayliklar diledik. Tomarza’miz ile ilgili çalismalari da masaya yatirdik. Ilgili yöneticilerimizle birlikte çalismalari degerlendirdik" dedi.

Tomarza Belediye Baskani Osman Koç da nazik ziyaretleri için Baskan Büyükkiliç’a tesekkür etti.

Tomarza Belediyesi personeli ile de sohbet eden Büyükkiliç, personele de çalismalarinda kolayliklar temennisinde bulundu.

Ziyarette Baskan Büyükkiliç’a Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Mustafa Türkmen, Tarimsal Hizmetler Daire Baskani Duran Safranti ve Kirsal Hizmetler Daire Baskani Nurettin Kocabay eslik etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile