Baskan Büyükkiliç'tan Tomarza'da 'Çifte Bayram' Vurgusu

Baskan Büyükkiliç'tan Tomarza'da 'Çifte Bayram' Vurgusu

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, AK Parti Genel Baskan Vekili Mustafa Elitas ile birlikte Tomarza ilçesinde Cumhur Ittifaki Mitingi’ne katildi. Baskan Büyükkiliç, coskulu kalabaliga hitap ederek, “Sizleri alninizdan öpüyorum, bizim gururumuz, yigitlerin yurdusunuz. El ele, gönül gönle, Allah’in izniyle 17-0, çifte bayram yapacagiz insallah” dedi.

Ilçelerde dokunmadik alan birakmayan, tüm ilçe belediye baskanlari ile el ele, gönül gönle ilçelerin talepleri için gayret gösteren Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Tomarza’da ilçe sakinleriyle kucaklasti.

Tomarza Pazar Yeri’nde gerçeklesen Cumhur Ittifaki Mitingi’ne Baskan Büyükkiliç’in yani sira, AK Parti Genel Baskan Vekili Mustafa Elitas, AK Parti Genel Baskan Vekili Yardimcisi, Ankara Milletvekili Haci Turan, AK Parti Kayseri Il Baskani Fatih Üzüm, Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, MHP Il Baskan Yardimcisi Abdullah Zorlu, Tomarza Belediye Baskani Davut Sahin, KAÇEM Il Baskani Gülsüm Gökçe, ilçe baskanlari, kadin ve gençlik kollari, mahalle muhtarlari ve ilçe sakinleri katildi.

Baskan Büyükkiliç, burada ‘‘Iste Baskan, Iste Tomarza’, ‘Dik dur egilme, Dadaloglu seninle’ sloganlari ile karsilandi.

Coskulu kalabaliga hitap eden Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, “Bizleri her zaman bagrimiza basan, Anadolu’nun güzel insanlari, Dadaloglu’nun torunlari, Tomarza’mizin gülleri sizleri buradan selamliyorum” dedi.

Tomarza’nin gönlündeki yerinin ayri oldugunu ifade eden Baskan Büyükkiliç, sözlerini söyle sürdürdü:

“Tomarza, cumhurun kalesi, Allah’in izniyle bundan hiç kimsenin süphesi olmasin. Bugüne kadar bizlere destek verdiniz, bizler de hizmetlerimizle sizlere layik olmaya çalistik, sizleri mahcup etmedik. Tasraya en çok dönemin geldigi hizmeti son 5 yilda biz yasattik. Sizlerin evladiyim, sizlere layik olmaya çalisiyorum. Sayin Cumhurbaskanimiza, Sayin Devlet Bahçeli’nin karsisinda güçlü bir oy ile ‘Halkimizin teveccühü ile seçildik, geldik’ demeliyim. 17-0 diyoruz ama Tomarza’mizin gönlümüzdeki yeri baska, el ele vermek suretiyle, bugüne kadar yaptigimiz hizmetlerle birlikte, bundan sonraki süreçte daha fazlasini yapacagimizdan müsterih olun. Biz eser ve hizmet belediyeciligi yapiyoruz, kimseyi ayristirmadan, ötekilestirmeden, sizlere layik olmaya çalisiyoruz.”

Hiç kimsenin hasmi olmadiklarini ifade eden Büyükkiliç, “Biz diyoruz ki Tomarza hizmete asik, Tomarza icraata asik. Tomarza esere layik. Onun için Memduh baskanin sahsinda Davut kardesimle el ele, insallah Tomarza kenetlenecek, cumhurun kalesi olarak bizlere sahip çikacak” diyerek ilçeye dogal gaz getirdiklerini, asfalt hizmetleri gerçeklestirdiklerini, kilit parke çalismasi yaptiklarini ve eksikler varsa gidereceklerini de sözlerine ekledi.

“Sizleri Bagima Basiyorum, Çünkü Siz Bizi Bagriniza Bastiniz”

Baskan Büyükkiliç, “Ben görüyorum ki elhamdülillah Tomarza kararini vermis, diyorum ki su kalan 4 gün içerisinde ev ev, kapi kapi hep beraber dolasacagiz. Çalmadik kapi birakmayacagiz. Rehavete kapilmayacagiz. Mutlaka sandiga gidecegiz, gitmeyenleri götürecegiz” diyerek ilçe sakinlerinden destek talep etti.

Yatirimdan yatirima, hizmetten hizmete kosan Kayseri Büyüksehir Belediyesi’nin yatirima en çok pay ayiran Büyüksehir oldugunu hatirlatan Büyükkiliç, “Harami, helali biliriz, israfin ne oldugunu biliriz, insafla da adaletle de muamele ederiz. O açidan sizleri bagima basiyorum, çünkü siz bizi bagriniza bastiniz” ifadelerinde bulunarak seçimle birlikte çifte bayram yapacaklarini umut ettiklerini dile getirdi.

“Sayin Memduh Büyükkiliç, Ankara’da ve Türkiye’de Gurur Kaynagimiz Olmus”

AK Parti Genel Baskan Vekili Mustafa Elitas da Baskan Büyükkiliç’in Ankara’da ve Türkiye’de kendileri için gurur kaynagi oldugunu dile getirerek, “Tomarza masallah su görüntüyle tamam insallah diyor. Kayseri, Türkiye’deki sehirler içerisinde belediye baskanlari yönünden en sansli sehirlerimizden birisi. 1950 yilindan itibaren ilimizi yöneten belediye baskanlari, büyüksehir belediye baskanlari hep örnek olmuslar, gurur kaynaklarimiz olmus. En son büyüksehir belediye baskanimiz Sayin Memduh Büyükkiliç, Melikgazi Belediye’sindeki yaptigi büyük basarilar, eserlere attigi imzalar 5 yildir da Kayseri Büyüksehir Belediyesi’nde Ankara’da ve Türkiye’de gurur kaynagimiz olmus. Kendisine tesekkür ediyorum hemsehrilerimiz adina” seklinde konustu.

Türkiye’de ve Kayseri’de Cumhur Ittifaki olarak yola çiktiklarinin altini çizen Elitas, “16 ilçemizin 5 tanesinde Milliyetçi Hareket Partisi’nin gösterdigi adaylari hep beraber destekliyoruz. 11 ilçemizde ve büyüksehirde AK Parti’nin gösterdigi belediye baskani adaylarini yine Cumhur Ittifaki olarak hep birlikte destekliyoruz” dedi.

Elitas, Tomarza ilçesi Pusatli ve Dadaloglu Mahallelerinin de dogal gaza kavusacagini söyledi.



Deprem bölgesindeki vatandaslarin yaralarini sardiktan sonra Tomarza’da da TOKI çalismalarina baslanacaginin müjdesini veren Elitas, Büyüksehir’de Baskan Büyükkiliç’i, Tomarza da ise Davut Sahin’i seçtirmeye kararli miyiz diye sorarken Tomarzalilar coskuyla evet cevabini verdi.

AK Parti Kayseri Il Baskani Fatih Üzüm de büyük bir aile olduklarini belirterek, “Tomarza’yi böyle gördük mutlu olduk. Tomarza hiç kimseye geçit vermez. Cumhur Ittifaki’nin Kayseri’deki en önemli temsilcisi Tomarza’dir. Eger Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan ve bilge lider Devlet Bahçeli Cumhur Ittifaki’ni kurmus ve Tomarza’da adayimiz Davut Sahin demisse ok gibi onun arkasinda duracagiz” ifadelerinde bulundu.

Baskan Büyükkiliç’in 16 ilçeye esit sekilde hizmet götürdügünü ifade eden Üzüm, “Kayseri’nin büyügü agabeyimiz Memduh Büyükkiliç baskanim da burada. Kendisi tüm ilçelere esit sekilde, ayristirmadan hizmet götürüyor. Bu birlik, beraberlik Türkiye’ye örnek. Allah izin verirse istikrar devam edecek. Cumhur Ittifaki Kayseri’de 17-0’i yeniden alacak. Hizmet, AK Parti ve Cumhur Ittifaki belediyeciliginde en üst seviyede gelir” diye konustu.

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ise Cumhur Ittifaki’nin egilmeden, bükülmeden, hiçbir menfaat beklentisi olmadan basi dik yoluna devam ettigini belirtti.

Ersoy, “Bizler telefonu elimize aldigimiz zaman Büyüksehir Belediye Baskanimiza rahatlikla ulasabiliyoruz, o problemleri aninda çözebiliyor. Cumhur Ittifaki olarak güçlüyüz ve MHP olarak Cumhur Ittifaki kapsaminda AK Parti’mizin aday gösterdigi yerlerde helal oylarimizi AK Parti’ye kullanacagiz, MHP’nin aday gösterdigi yerlerde de AK Partili kardeslerimiz helal oylarini MHP’ye kullanacak. Bozkurtlar buradadir, ok gibi Tomarza’da Davut baskanin, Büyüksehir’de Memduh baskanin yanindadir” ifadelerini kullandi.

Tomarza Belediye Baskani Davut Sahin de ‘nabzi Cumhur Ittifaki atan Tomarzali hemsehrilerim’ diye seslendigi konusmasinda, “Ilçemizi halk ile beraber yönetecegiz. STK’larimizla, resmi kurumlarimizla, Büyüksehir’imizle, muhtarlarimizla, parti teskilatlarimizla el ele verip, omuz omza verip ilçemize hizmet edecegimizi söylemistik. Ilçemizde, saglikta, egitimde, ulasimda, sosyal hizmette, kültür sanatta, sporda neler yapildigini zaten sizler biliyor, yakinen takip ediyorsunuz. Ilçemiz altyapida imari bitmis, kamulastirmaya geçilmis, dogal gaza kavusmus, KASKI’miz, KCETAS’imiz altyapisini bitirmis, üst yapida yüksekokulumuzla, fen lisemizle, diger okullarimizla, ögrenci yurtlarimizla ilçemiz adeta egitim üssü olmus, birinci, ikinci, üçüncü etaptaki konutlari ile hastanemizle, kabak çekirdegi kavurma paketleme tesisimizle, bastan sona yeniledigimiz stadyumumuzla, banka subeleri ve çogaltarak sizlere hizmet verdigimiz araç filomuzla kisacasi yaptiklarimiz, yapacaklarimizin teminatidir” ifadelerinde bulundu.

Tek tek icraatlarindan ve yapilacak projelerden bahseden Sahin, Tomarza’nin vizyon bir ilçe haline geldigini ve daha da gelisecegini kaydetti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile