Baskan Büyükkiliç'tan 'Uluslararasi Hava Kargo Terminali' Müjdesi

Baskan Büyükkiliç'tan 'Uluslararasi Hava Kargo Terminali' Müjdesi

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Kayseri Havalimani’nin gümrüklü Uluslararasi Hava Kargo Terminali’ne kavusacaginin müjdesini vererek, “Orta Anadolu’nun Uluslararasi Hava Kargo Merkezi artik Kayseri olacak. Sehrimize hayirli olsun” dedi.

Yerel yönetim, kamu, kurum ve kuruluslari ile el ele verip, birligin, beraberligin getirdigi hizmet anlayisinin en güzel örneklerini sergileyen Baskan Büyükkiliç, yogun çaba sergileyip destek verdigi yeni bir projenin daha hayata geçirilmesine öncülük ediyor.

Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Kayseri Havalimani Yeni Terminal Binasi ve Apron Yapim Projesi’nin hayata geçirilmesinin ardindan eski terminal binasinin da Uluslararasi Hava Kargo Terminali binasina dönüstürüleceginin müjdesini verdi.

Konu ile ilgili açiklamalarda bulunan Baskan Büyükkiliç, “Kayseri Havalimani, Uluslararasi Hava Kargo Terminali’ne kavusuyor. Yogun çabalarimiz ve sehrimizin ileri gelenlerinin destekleriyle eski havalimani binasi dis hatlar gelen yolcu terminali, Gümrüklü Uluslararasi Hava Kargo Limani’na dönüstürülüyor” dedi.



“Orta Anadolu’nun Uluslararasi Hava Kargo Merkezi Artik Kayseri Olacak”

diyen Baskan Büyükkiliç, bu projenin sehrin ticaret ve ihracat hayatina canlilik katacagini vurgulayarak, “Ürünlerin tasinmasinda yogun olarak kullanilan hava kargo, sehrimizin ticaret ve ihracat hayatina canlilik getirecek ve yeni ticari ürünlerin ortaya çikmasini saglayacak. Kayseri merkezli 200 kilometre yariçapta yer alan çevre illeri de kapsayacak sekilde Orta Anadolu’nun Uluslararasi Hava Kargo Merkezi artik Kayseri olacak” ifadelerini kullandi.

Taze çiçek, meyve, balik, mücevher, altin ve gümüs takilar, makine parçalari, teknolojik ürünler gibi ürünlerin tasinmasinda ve ihracatinda hava kargonun çok büyük avantaj sagladigini dile getiren Baskan Büyükkiliç, “Devlet Hava Meydanlari Isletmesi tarafindan çok yakinda ihale yoluyla uluslararasi nakliyat sirketlerine yer tahsisine baslanacak, Ticaret Bakanligi Gümrük Muhafaza Genel Müdürlügü tarafindan da gümrük hizmetleri yerine getirilecek. Sehrimize hayirli, ugurlu olsun” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile