Baskan Büyükkiliç'tan Yeni Il Milli Egitim Müdürü Esen'e Ziyaret

Baskan Büyükkiliç'tan Yeni Il Milli Egitim Müdürü Esen'e Ziyaret

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Kayseri Il Milli Egitim Müdürlügü görevine atanan Coskun Esen’e iade-i ziyarette bulunarak, basari dileklerini iletti.

Yerel yönetimler ile kamu kurum kuruluslarinin dayanismasina ayri bir önem veren ve bu noktada sergiledigi dayanisma örnekleri ile takdir toplayan Baskan Büyükkiliç, kentteki kamu kurumlarinda yeni görev alan idarecilerle bu anlayis çerçevesinde bir araya geliyor.

Bu kapsamda, Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Kayseri Il Milli Egitim Müdürlügü görevine atanan ve geçtigimiz günlerde kendisini ziyaret eden Coskun Esen’e iadeiziyarette bulunarak hayirli olsun temennilerini iletti.

Kayseri Il Milli Egitim Müdürlügü’nde gerçeklesen ziyarette, Esen’e yeni görevinde basarilar dileyen Baskan Büyükkiliç, “Kayseri Il Milli Egitim Müdürü olarak atanan Coskun Esen’e iadeiziyarette bulunarak, hayirli olsun dileklerimizi ilettik. Degerli müdürümüze yeni görevinde basarilar diler, yeni egitim ögretim yilinin sehrimize ve egitim camiamiza hayirlar getirmesini temenni ederim” dedi.

Kayseri Il Milli Egitim Müdürü Coskun Esen de ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getirerek, Büyükkiliç’a tesekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile