Baskan Büyükkiliç, TBB Encümen Ve Meclis Toplantilarina Katildi

Baskan Büyükkiliç, TBB Encümen Ve Meclis Toplantilarina Katildi

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Ankara’da Türkiye Belediyeler Birligi (TBB) Encümen Toplantisi ile Ekim ayi Olagan Meclis Toplantisi’na katilarak, Kayseri’yi temsil etti.

Baskan Büyükkiliç, Türkiye Belediyeler Birligi’nin Ankara’da düzenlenen encümen ve meclis toplantilarina ayri ayri katildi.

Baskan Büyükkiliç, ilk olarak Türkiye Belediyeler Birligi’nin Ankara’da düzenlenen Encümen Toplantisi’na katildi.

Encümen üyesi sifatiyla Kayseri’yi temsil eden Baskan Büyükkiliç, gündem maddelerinin karara baglandigi toplantinin hayirli olmasini temenni etti. Daha sonra Türkiye Belediyeler Birligi Hizmet Binasi’nda TBB Olagan Meclis Toplantisi, saygi durusunda bulunulmasi ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla basladi.

Türkiye Belediyeler Birligi (TBB) ve Gaziantep Büyüksehir Belediye Baskani Fatma Sahin, toplantida yeni nesil belediyecilik ile ilgili açiklamalarda bulundu. Konusmalarin ardindan gündem maddeleri görüsüldü. Toplantida TBB’nin yeni vizyonuyla tüm belediyelerin enerji ihtiyacini karsilayabilmek, yenilenebilir enerji konusunda ve ulusal alanda çalismalar yapmak için önerge verildi.

Baskan Büyükkiliç’in da aralarinda oldugu baskanlar tarafindan verilen önerge, oy birligi ile kabul edildi. Baskan Büyükkiliç, Ankara’da Belediyeler Birligi Ekim Ayi Meclis Toplantisi’nda sehirleri gelecege hazirlamak adina yapilacak çalismalarla ilgili degerlendirmelerde bulunduklarini ifade ederek, alinan kararlarin hayirli olmasini diledi.

Öte yandan, Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Ankara temaslari çerçevesinde AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Mehmet Özhaseki baskanliginda gerçeklestirilen degerlendirme toplantisinda büyüksehir ve il belediye baskanlariyla bir araya geldi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile