Baskan Büyükkiliç, Tomarza Esnafini Ziyaret Etti

Baskan Büyükkiliç, Tomarza Esnafini Ziyaret Etti

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Tomarza ilçesinde esnaf ziyaretleri gerçeklestirerek vatandaslarla bir araya geldi. Tomarzalilarin ilgi ve sevgisiyle karsilasan Baskan Büyükkiliç, esnaf ve vatandaslarla samimi sohbetler gerçeklestirerek esnafa hayirli ve bereketli kazançlar diledi.

Yerel yönetim hizmetlerini bizzat sahada sürdüren ve son yillarin kirsala en büyük yatirimlarina imza atan Baskan Büyükkiliç, kirsal ilçelerde vatandaslarla kucaklasmaya devam ediyor. Bu kapsamda ilçe ziyaretlerini araliksiz sürdüren Büyükkiliç, çerezlik kabak çekirdegi ve dogal tasi ile taninan Tomarza ilçesinde esnaf ve vatandaslarla bulustu.

Ilçe ziyaretinde Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç’a, Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Mustafa Türkmen, AK Parti Tomarza Ilçe Baskani Erhan Sahin, Tarimsal Hizmetler Daire Baskani Duran Safranti ve Kirsal Hizmetler Daire Baskani Nurettin Kocabay eslik etti.

Tomarzali vatandaslarin sicak ve samimi ilgisi ile karsilasan Baskan Büyükkiliç, ilçede esnaf ziyaretleri gerçeklestirdi. Esnaf ve vatandaslarla samimi sohbetler gerçeklestiren Büyükkiliç, talepleri de bizzat dinleyerek esnafa hayirli ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu.

Tomarza ilçesi ziyaretini degerlendiren Büyükkiliç, “Güzel ilçemiz Tomarza’nin gönlü güzel kadirsinas esnaflarini ziyaret ederek, hayirli ve bereketli kazançlar diledik. Bizleri her zaman güler yüzleriyle bagrina basan Dadaloglu’nun torunlarina yürekten tesekkür ederim” dedi.

Tomarzali esnaf ve vatandaslar da ziyaretleri, ilgi, alaka ve hizmetlerinden dolayi Baskan Büyükkiliç’a tesekkür ettiler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile