Baskan Büyükkiliç, Üretimin Üssü Kayseri'de Sanayi Devlerini Tebrik Etti

Baskan Büyükkiliç, Üretimin Üssü Kayseri'de Sanayi Devlerini Tebrik Etti

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Istanbul Sanayi Odasi (ISO) tarafindan her yil gerçeklestirilen ‘Türkiye’nin Ilk 500 Büyük Sanayi Kurulusu’ arastirmasinin 2023’teki listesinde yer alan 14 Kayseri firmasini tebrik etti.

Sanayi ve ticaret sehri Kayseri, Türkiye’nin üretim ve ihracatina önemli katkilar saglamaya devam ederken, "Türkiye’nin Ilk 500 Büyük Sanayi Kurulusu 2023" listesinde 14 Kayserili firma yer aldi.

Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, konu ile ilgili yaptigi açiklamada, 14 Kayserili firmanin ISO 500 listesinde yer alma basarisindan dolayi tebriklerini iletti.

Kayseri’nin sanayi ve ticaret alaninda Türkiye Yüzyili’nda köklü geçmisinden aldigi güçle çalismalarini sürdürdügünü ifade eden Baskan Büyükkiliç, “Sanayici ve is adamlarinin istikrarli basarisi bir kez daha gögsümüzü kabartti. Tüm sanayicilerimizi yürekten tebrik ediyorum” dedi.

Kayseri’nin yatirimda lider sehir oldugunun altini çizen Baskan Büyükkiliç, “7 bin yillik ticari geçmisi olan kadim sehrimiz, ticaretin ve endüstrinin merkezi olmaya devam ediyor. Yatirimda lider olmaya, yatirimdan yatirima kosmaya devam ediyoruz. Hem sehrimizin hem de ülkemizin üretimine önemli bir katki sunan, gururumuz olan firmalarimizi tebrik ediyor, üretim ve istihdam yolunda basarilarinin devamini diliyorum” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile