Baskan Büyükkiliç, YKS'yi Kazanan Ögrencileri Kayseri'ye Davet Etti

Baskan Büyükkiliç, YKS'yi Kazanan Ögrencileri Kayseri'ye Davet Etti

Kayseri Büyüksehir belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, sonuçlari açiklanan Yüksekögretim Kurumlari Sinavi’nda (YKS) basari gösteren ögrencileri tebrik ederek, üniversite tercihi yapma sürecinde ögrencileri ögrenci dostu sehir Kayseri’ye davet etti.

Ögrenci dostu Kayseri’nin Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç Yüksekögretim Kurumlari Sinavi’nda basarili olan ögrencileri tebrik ederek, tercihlerini kadim kentten yana kullanmalari tavsiyesinde bulundu.

Baskan Büyükkiliç konu ile ilgili yaptigi açiklamada, “YKS sonuçlari açiklandi, her seyden önce hayirli olsun. Üniversite sehri, ögrenci dostu Kayseri bundan sonraki süreçte tercih edilme baglaminda, 5 üniversitesi ile ögrenci yavrularimizin hizmetinde, emrindedir” dedi.

Büyüksehir Belediyesi olarak egitim alanina desteklerin sürecegini vurgulayan Büyükkiliç, “Bu alanda da Kayseri Büyüksehir Belediyesi olarak yapilacak çalismalarda desteklerimizi sürdürecegimizi, ögrenci dostu sehir olarak üzerimize düsenden fazlasini yapma yönünde gayretimizi devam ettirecegiz” diye konustu.

Ögrencilere sagladigi destek ve katkilarla Kayseri’yi ögrenci dostu sehre dönüstüren Baskan Büyükkiliç, “Yavrularimiza basarilar diliyor, gönüllerince arzu ettikleri yerlere yerlesirler diyorum. Ama bu arzu ettikleri yerlerden birisi de Kayseri olarak ümit ve temenni ediyorum” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile