Baskan Çakin'dan Regaip Kandili Mesaji

Baskan Çakin'dan Regaip Kandili Mesaji

Usak Belediye Baskani Mehmet Çakin Regaip Kandili dolayisiyla bir mesaji yayimladi.

Baskan Çakin mesajinda bu kutlu gecede ettigimiz tüm dualarin kabul olmasi dilegiyle ellerimizi Rabbimize açtigimizi belirterek; birlik ve beraberlige en çok ihtiyaç duydugumuz günlerde oldugumuzu kaydetti.

Baskan Çakin sözlerine söyle devam etti:

“Kiymetli Hemserilerim;

Üç aylarin da baslangici olan Regaip Kandili’nde rahmet, bereket ve magfiret iklimine girmis bulunuyoruz. Yüce Allah’in bizler için yarattigi ve mübarek üç aylarin ilk kandili olan bu kutlu gecede; Allah’tan niyaz ettigimiz, O’ndan diledigimiz her hayrin kabul görüp tarafimiza nasip olacagina inaniyoruz. Yoktan var eden, varligindan haberdar eden, yaratip imtihan eden, imtihan edip sabir veren Rabbimiz; insanlari birbirine yaklastiran bu müstesna geceyi bizler için manevi bir firsat olarak sunmustur. Bu rahmet gecesinde milletimiz ve mukaddesatimiz için hak, hakikat ugrunda daha güçlü yarinlara yürüme azmiyle, ettigimiz dualarin kabulünü Allah’tan niyaz ediyorum. Bu vesileyle bu gecenin Allah-u Teâlâ’ya el açip kabul olmasini umdugumuz ibadet ve dualarla geçmesini diliyorum.

Bu düsüncelerle; birlik, beraberlik ve dayanismaya daha çok ihtiyaç duydugumuz bu mübarek günde; vicdana, barisa ve huzura vesile olmasi umuduyla Regaip Kandili’nizi tebrik ediyor; hemserilerimizin, ülkemizin ve tüm Islam aleminin bu mübarek gecesini tebrik ediyorum.

Dualarimizin Allah katinda kabul olmasini dilegiyle saygi ve muhabbetlerimi iletiyorum.” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile