Başkan Çakır'a Ziyaret

AK Parti Battalgazi ilçe Başkanlığına tekrar seçilen Osman Güder ve yönetim kurulu üyeleri Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a ziyarette bulundu.

Büyükişehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, AK Parti Battalgazi ilçesi 6. olağan kongresinde kendilerini yalnız bırakmayan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a teşekkür ettiğini belirten Güder, kendisini tekrar göreve layık gören teşkilata teşekkür etti.

Güder, önlerinde 2019'da yerel ve genel seçimler bulunduğunu aktararak, "Teşkilat olarak bunun idrakindeyiz. Üzerimize ne düşüyorsa yerine getireceğiz." ifadelerini kullandı.

Battalgazi ilçe teşkilatının tecrübeli ve başarılı bir teşkilat olduğunu aktaran Çakır ise şunları kaydetti:

"Battalgazi ilçe teşkilatımızın geçtiğimiz dönemde çok ciddi çalışmaları vardı. Aktif olmaları dinamik olmaları, kadın kolları, gençlik kolları ve il yönetimiyle olan uyumları başarıyı getiriyor. Teşkilatlarımızın uyumlu olması, partimizin güçlü olması adına çok önemli. Uyumun olduğu yerde istikrar, başarı, yatırım ve hizmet olur. Buna hep dikkat ettik. Teşkilatlarımızın da buna dikkat ediyor olması son derece faydalı. Malatya olarak örnek teşkilatlardan biriyiz. Battalgazi teşkilatımızın da buna büyük katkısı var. Teşkilatımızda görev alan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum."

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile