Baskan Çaliskan, 'Yogun Bir Yaz Sezonu Bizleri Bekliyor'

Baskan Çaliskan, 'Yogun Bir Yaz Sezonu Bizleri Bekliyor'

Hisarcik Belediye Baskani Fatih Çaliskan, birim amirleri ile yaptigi toplantida ayni anda birçok projenin baslayacagi bir yaz sezonu geçireceklerini ifade etti.

Baskanlik Makaminda yapilan toplantida, birim amirlerinden yapilan çalismalar hakkinda bilgi alan Belediye Baskani Fatih Çaliskan, her birim amiri ile tek tek istisarede bulunup, yapilan çalismalari degerlendirdi. Yaz sezonu için planlama çalismalarinin konusuldugu toplantida, birim amirleri haftalik çalisma raporlarini Baskan Çaliskan’a sundu.

Yaz sezonunda tüm imkanlariyla yogun bir hizmet seferberligi içerisinde olacaklarini söyleyen Çaliskan, "Vatandaslarimizin beklentilerini karsilamak, hizmet üretmek ve ilçemizin gelecegi için var gücümüzle çalisiyoruz. Yogun bir yaz sezonu bizleri bekliyor. Planlama çalismalarimizi simdiden tamamladik. Insallah ayni anda birçok projenin baslayacagi bir yaz sezonu geçirecegiz. Onun disinda sezon sonuna kadar üst yapi çalismalarimizin büyük bir kismini tamamlayarak çok daha güzel bir Hisarcik’i hep birlikte insa edecegiz. Elimizden gelenin fazlasini yaparak yogun bir sekilde çalismaya devam edecegiz" diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile