Baskan Canpolat Ile Kaynaklar Daha Verimli Kullaniliyor

Baskan Canpolat Ile Kaynaklar Daha Verimli Kullaniliyor

Haliliye Belediye Baskani Mehmet Canpolat’in tasarruftan yana projeleriyle hayata geçirilen atölyeler ile belediye kaynaklari daha verimli kullaniliyor. Ahsap ve metal is atölyesi ile kendi kamelya, bank ve piknik masalarini üreten Haliliye Belediyesi, ekmek üretim tesisiyle de günlük 6 bin ekmegi ihtiyaç sahiplerine ulastiriyor. Böylelikle, hem hizmette hizli isleyis hem de yillik bütçeden tasarruf saglaniyor.

Belediye Baskani Mehmet Canpolat’in tasarruftan yana olunmasi talimatlariyla çalismalarini yürüten Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlügü, bünyesinde kurdugu ahsap ve metal is atölyesinde kamelya, bank ve piknik masalari üretiyor. Ustalar tarafindan çesitli asamalardan geçen kamelya, bank ve piknik masalari, kullanma hazir hale getirilerek, parklara kazandiriliyor. Haliliye Belediyesi tarafindan kisa süre içerisinde parklara monte edilerek, vatandaslarin kullanimina sunulan kamelya, bank ve piknik masalarinin sayisi ise kisa süre içerisinde bin 220’ye ulasti. Üretimin durmadigi ahsap ve metal is atölyesinde 600 adet oturma banki, 350 adet piknik masasi ve 270 adet kamelya üretildi. Sanliurfa’da bir ilk olan atölyeler ile seri üretime devam eden Haliliye Belediyesi, satin almak yerine hayata geçirdigi ahsap ve metal is atölyesi ile bir yandan hizmette hizli isleyisi bir yandan da üretimi destekleyerek, yillik bütçeden tasarrufu sagliyor. Böylelikle üretilen kamelya, bank ve piknik masalari ile parklarda ailelere keyifli zaman geçirecekleri yeni yasam alanlari olusturuluyor.

Bakim ve onarimlar da belediye bünyesinde

Haliliye Belediyesinde ustalarin özverili çalismasi, elektrik ve elektronik atölyesi ile benzinli motorlar atölyesiyle de devam ediyor. Çocuklarin ve ailelerin ugrak adresi olan parklarda kamelya, bank ve piknik masalari ile yeni yasam alanlari olusturan Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlügü, elektrik ve elektronik atölyesiyle daha güvenli alanlar sunuyor. Ilçe genelindeki 191 parka kazandirilan aydinlatmalarin bakim ve onarimini da bünyesinde gerçeklestiren Haliliye Belediyesi, ilk günkü görünümüyle yeniden kullanima sunulan aydinlatmalar ile vatandaslara keyifli zaman geçirecekleri güvenli alanlar sunuyor. Hizmette hizli isleyisin benimsendigi Haliliye Belediyesinde, parklarda hummali sekilde süren peyzaj çalismalarinda kullanilan is makinalarinin bakim ve onarimi ise benzinli motorlar atölyesinde gerçeklesiyor. Yine belediye bünyesindeki ustalar tarafindan sahada kullanilan is makinalari, sehir disina gönderilmeyerek, bakim ve onarimi kisa sürede tamamlaniyor.

Ekmek üretim tesisiyle günlük 6 bin ekmek üretiliyor

Belediye Baskani Mehmet Canpolat’in ihtiyaç sahibi ailelerin yaninda olan projeleri desteklemesiyle günlük 6 bin ekmek üretim kapasitesi olan ekmek üretim tesisi hizmete sunuldu. Vatandaslara dokunacak projelerin kisa süre içerisinde hayata geçirildigi Haliliye Belediyesi bünyesinde, Baskan Mehmet Canpolat’in direktifleriyle ekmek üretim tesisi kuruldu. Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü tarafindan 4 bin 197 vatandasa ulastirilan asevi hizmetinden yararlanan ailelerin ekmek ihtiyacini karsilamak için çalismalari tamamlayan Haliliye Belediyesi, ekmek üretim tesisi ile günlük 6 bin ekmek üretiyor. Belediye bünyesindeki ustalar tarafindan geç saatlerde baslayan ekmek üretimi, sefer taslarina konulan yemekler esliginde sabahin ilk isiklariyla hanelere dagitiliyor.

Üreten Belediye anlayisiyla Haliliye’ye kazandirilan eser ve hizmetlerle ihtiyaç sahibi ailelerin yanlarinda olduklarini kaydeden Baskan Mehmet Canpolat, ekmek üretim tesisinin vatandaslara hayirli olmasini diledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile