Baskan Çavusoglu Açiklamasi 'Emek En Kutsal Degerdir'

Baskan Çavusoglu Açiklamasi 'Emek En Kutsal Degerdir'

1 Mayis Emek ve Dayanisma Günü’nü kutlayan Baskan Çavusoglu, “Barisin, kardesligin, adaletin ve dayanismanin hüküm sürdügü bir gelecek özlemiyle, sehrimizin daha güzel yarinlarini isçi ve emekçi kardeslerimizle birlikte insa edecegiz” dedi.



Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Bülent Nuri Çavusoglu, 1 Mayis Emek ve Dayanisma Günü nedeniyle bir mesaj yayimlayarak, 1 Mayis’in tüm isçi ve emekçilerin sorunlarini dile getirdigi, esitlik, özgürlük, adalet ve baris için demokratik tepkilerini meydanlarda haykirdigi anlamli bir gün oldugunu belirtti.

Emege yönelik her türlü hak gaspinin karsisinda, her zaman isçi ve emekçilerle yan yana olduklarini vurgulayan Baskan Bülent Nuri Çavusoglu, “Emek en kutsal degerdir. 1 Mayis Emek ve Dayanisma Günü’nü emek ve alin teriyle kazanan, sehrimizin ve ülkemizin kalkinmasina katki saglayan tüm isçi ve emekçilerimizle birlikte kutlayacagiz. Emegin, dayanismanin, özgürlügün, demokrasinin ve barisin bayragini hep birlikte meydanlarda dalgalandiracagiz” ifadelerini kullandi.

Emegin ve dayanismanin sesini hep birlikte yükselteceklerini belirten Baskan Çavusoglu, sunlari kaydetti: “Barisin, kardesligin, adaletin ve dayanismanin hüküm sürdügü bir gelecek özlemiyle, sehrimizin daha güzel yarinlarini isçi ve emekçi kardeslerimizle birlikte insa edecegiz. Dökülen her damla alin terinin kiymetini biliyor, insanca bir yasam için emegin kutsalligina inaniyoruz. Bu duygu ve düsüncelerle emek mücadelesinde yasamini yitiren herkesi saygiyla aniyor, alin teriyle üreten, gelecegimiz ve güvencemiz olan tüm isçi ve emekçilerimizin 1 Mayis Emek ve Dayanisma Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile