Baskan Çavusoglu'ndan Anneler Günü Mesaji

Baskan Çavusoglu'ndan Anneler Günü Mesaji

Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayimlayan Baskan Çavusoglu, “Evladinin geleceginden endise duymayan, hayata daha güvenle bakan, gözünde tek damla yas olmayan mutlu ve huzurlu annelerimizin yasadigi bir Denizli için hep beraber çalisacagiz” dedi.



Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Bülent Nuri Çavusoglu, Anneler Günü dolayisiyla yayimladigi mesajinda karsiliksiz sevgileri, bitmeyen özverileri ve sinirsiz hosgörüleri ile annelerin herkesin mutluluk kaynagi oldugunu belirtti.

Annelerin yetistirdigi iyi, dürüst, onurlu ve ahlakli bireylerin güçlü ülkelerin de gelecegi olacagini kaydeden Baskan Çavusoglu, “Insanligin varolusundan beri bütün insani degerlerin temelinde annelik vardir. Hayatimiz boyunca rehberimiz, ilk ögretmenimiz ve en büyük güç kaynagimiz olan annelerimiz sonsuz sabrin, sefkatin, merhametin ve iyiligin sembolüdür” ifadelerini kullandi. Anneligin dünyadaki en yüce duygu oldugunu vurgulayan Baskan Çavusoglu, sunlari kaydetti: “Evladinin geleceginden endise duymayan, hayata daha güvenle bakan, gözünde tek damla yas olmayan mutlu ve huzurlu annelerimizin yasadigi bir Denizli için hep beraber çalisacagiz. Çocugunun insanca yasam sürmesi için bir ömür boyu fedakarlik gösteren engelli annelerimizin hayatini kolaylastirmak ve yüzlerine tebessüm katabilmek en önemli görevlerimiz arasinda olacak. Bu duydu ve düsüncelerle, basta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanim, sehit anneleri ve degerli annem olmak üzere sevgileriyle bütün dünyamizi güzellestiren, sefkat dolu yürekleriyle hayatimiza yön veren kiymetli annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile