Baskan Çelik, Adiyaman'dan Depremzedelerin Dua Ve Tesekkürlerini Iletti

Baskan Çelik, Adiyaman'dan Depremzedelerin Dua Ve Tesekkürlerini Iletti

Sehzadeler Belediye Baskani Ömer Faruk Çelik, Adiyaman Egriçay Parki Çadir Kenti’nde bir aydir depremzedelere sicak yemek ikraminda bulunan Sehzadeler Belediyesinin asevinde incelemelerde bulunarak, depremzede vatandaslarla bir araya geldi.

Kahramanmaras merkezli 11 ili etkileyen deprem sonrasinda seferberlik ilan ederek depremzedeler için harekete geçen Sehzadeler Belediyesi, Adiyaman Egriçay Parki Çadir Kenti’nde kurdugu asevi ile depremzedelere sicak yemek ikraminda bulunmaya devam ediyor. Sehzadeler Belediye Baskani Ömer Faruk Çelik, bölgeye giderek çalismalari yerinde inceledi ve depremzedeler ile bir araya geldi.

Bes bin kisiye sabah ve aksamlari verilen kahvalti ve yemek hizmetini yerinde inceleyen ve çalismalari bölgedeki görevli personeliyle birlikte planlayan Baskan Çelik, kazanlarin basina da geçerek depremzedelere sicak yemek ikraminda bulundu. Baskan Çelik, onlarla gönül köprüleri kurarak, yasanan acilara ortak oldu.

Yaklasik bir aydir Sehzadeler Belediyesinin Adiyaman Egriçay Parki Çadir Kenti’nde sicak yemek hizmetinde bulundugunu hatirlatan Baskan Çelik, "Yaralarin sarilmasina katkida bulunmak için mesai arkadaslarimizla, asçilarimizla birlikte çaba ve gayret sarf ediyoruz. Sabahlari burada kahvalti ya da çorba ikramimiz, aksamlari da sicak yemek ikramimiz oluyor. Yaklasik bes bin kisiye bu ikramlarimizi veriyoruz. Adiyaman’da ilk sicak yemek hizmetini veren belediyelerden biri biziz. Allaha çok sükür ki bin 200 kilometre öteden kardeslerimizin yarasini sarabilmek, yaralarina merhem olabilmek, birlikteligimizi ortaya koyabilmek için kalkip geldik. Buradaki yemeklerimizden istifade eden vatandaslarimizin çok tesekkürleri var, bolca dualari var. Tüm Sehzadeler halkina ve Manisalilara bunu iletmek istiyorum. Bir taraftan Adiyaman’dayiz, bir taraftan Kahramanmaras’tayiz. Bir taraftan da Sehzadelerimize gelen depremzede vatandaslarimiza ev sahipligi yapabilmek için çaba ve gayret sarf ediyoruz. Sehzadeler Belediyesi olarak depremin ilk saatlerinden itibaren adeta bir seferberlik ilan ettik ve bu seferberlik ruhu ile bir kisinin daha acisini azaltabilmek için çaba ve gayret sarf ediyoruz. Bundan kimsenin en ufak bir süphesi olmasin. Rabbim hayirlarinizi kabul etsin. Allah bir daha milletimize böyle büyük acilar yasatmasin diyor, Adiyaman’dan Sehzadelere selam ve saygilarimi sunuyorum" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile