Baskan Çelik, 'Baskanliga Tamam, Davaya Hizmete Devam' Dedi

Baskan Çelik, 'Baskanliga Tamam, Davaya Hizmete Devam' Dedi

Sehzadeler Belediye Baskani Ömer Faruk Çelik, 2 dönemdir yürüttügü Sehzadeler Belediye Baskanligi görevine önümüzdeki yerel seçimlerde aday olmayacagini belirterek, "Benim bir daha aday olmayi düsünmedigimi birçogunuz biliyorsunuz. Seçim döneminde ve seçimden sonraki günlerde adeta bir aday gibi çalismamizi gören bazilari ’Ömer Baskan yeniden aday olmayi mi düsünüyor ki bu kadar çok çalisiyor’ demis. Seçim gününe kadar basta belediye baskanligi görevimi en iyi sekilde gerine getirip, emanete sahip çikmak için çalisacagim. Seçim kampanyasinda da AK Parti’mizin adayi hangi kardesimiz olursa onunla çaba ve gayret sarf edecegim. Bundan kimsenin süphesi olmasin" dedi.

AK Parti Sehzadeler Ilçe Teskilati, 14 Mayis ve 28 Mayis seçimlerinde görev alan sandik baskanlari, sandik görevlileri, müsahitler ve mahalle baskanlari için tesekkür yemegi düzenledi.

Tarihi Kursunlu Han’da düzenlenen yemekte AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Milletvekilleri Mücahit Arinç ve Tamer Akkal, Sehzadeler Belediye Baskani Ömer Faruk Çelik, AK Parti Il Baskanvekili Cüneyt Kamal, Sehzadeler Ilçe Baskani Mehmet Emin Çipiloglu, Kadin Kollari Baskani Tülay Sentürk, Gençlik Kollari Baskani Samed Zenginoglu ve partililer hazir bulundu. Programda partililere ilk olarak hitap eden AK Parti Sehzadeler Ilçe Baskani Mehmet Emin Çipiloglu, Afyon’da kaza yapan AK Parti Manisa Milletvekili Bahadir Yenisehirlioglu ile ogluna acil sifalar dileyerek, "14 Mayis ve 28 Mayis’ta iki seçim gerçeklestirdik. 14 Mayis’ta Cumhur Ittifaki olarak parlamentoda çogunlugu elde ettik. 28 Mayis’ta da Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’i yeniden cumhurbaskanimiz olarak ilan ettik. Hepinize tesekkür ediyorum. Biz Sehzadeler Ilçe Teskilati olarak sadece ana kademelerden ibaret degiliz. Biz sandik baskanlari, sandik görevlileri, müsahitler ve mahalle baskanlarimiz ile büyük bir aileyiz" dedi.

Daha sonra partililere hitap eden Sehzadeler Belediye Baskani Ömer Faruk Çelik, 21 yilin ardindan kendilerine yine büyük bir zafer lütfeden Allaha hamdettiklerini dile getirerek, "Bizlere güvenen, milletvekillerimizi, cumhurbaskanimizi yeniden tercih eden aziz milletimize sonsuz tesekkürlerimizi, sükranlarimizi sunuyoruz" diye konustu.



"Bir daha aday olmayi düsünmedigimi biliyorsunuz"

Gelecek yerel seçimlerde aday olmayi düsünmedigini farkli platformlarda dile getirdigini belirten Baskan Çelik, konusmasina söyle devam etti:

"Belki bir çogunuz bir daha aday olmayi düsünmedigimi biliyorsunuz. Ama seçim döneminde ve seçimden sonraki günlerde adeta bir aday gibi çalismamizi gören bazilari, ’Ömer Baskan yeniden aday olmayi mi düsünüyor ki bu kadar çok çalisiyor’ demis. Biz siyasete makamlara, mevkilere, koltuklara gelmek için girmedik. Ben bu sehrin sokaklarinda kostururken, direklerine afis yapistirirken, sabahlara kadar bayrak asarken birakin iktidari, iktidarin koltuk ve makamlarini, birçok riskleri göze alarak çalismis bir kardesinizim. Biz bu meseleyi necip milletimize hizmet davasi olarak görüyoruz. Dolayisiyla da her seçimde, çalismamiz gereken her noktada Rabbime hamdolsun ki bu kutlu davada görev aldik, çalistik. Bundan sonra da çalismaya devam edecegiz. Bundan kimsenin en ufak tereddüdü olmasin. Seçim gününe kadar basta belediye baskanligi görevimi en iyi sekilde gerine getirip, emanete sahip çikmak için çalisacagim. Seçim kampanyasinda da AK Partimizin adayi hangi kardesimiz olursa onunla çaba ve gayret sarf edecegim. Bundan kimsenin süphesi olmasin. 47 yillik ömrüm, 30 yillik siyasi geçmisim size gösterebilecegim bir teminatimdir. Önemli olan koltukta olmak degildir. Önemli olan aday olmak degildir. Önemli olan davasina sadik adam olabilmektir. Rabbim bizi o adamlardan eylesin. 9 yildir bu sehre hizmet etmek için sizlerle birlikte çalisiyoruz. Hakkinizi helal ediniz. Banim de hakkim varsa helal hos olsun. Bu kutlu yolda, bu davanin bir üyesi, AK Parti’nin bir neferi olarak Allah ömür verdigi sürece yürüyecegimden kimsenin endisesi olmasin."

Baskan Çelik’in ardindan AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Milletvekilleri Mücahit Arinç ve Tamer Akkal da birer konusma yaparak, partililere seçimlerde gösterdikleri üstün gayret için tesekkür ederek, yerel seçimleri hedef gösterdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile