Baskan Çelik Kurban Kesim Yerlerini Ziyaret Etti

Baskan Çelik Kurban Kesim Yerlerini Ziyaret Etti

Sehzadeler Belediye Baskani Ömer Faruk Çelik Alaybey ve Nurlupinar pazar yeri içindeki kurban kesim yerlerini ziyaret ederek, kurbanlarini kesmeye gelen vatandaslar ile bayramlasti.

Sehzadeler Belediye Baskani Ömer Faruk Çelik kurban kesim yerlerini ziyaret ederek, kurban kesmeye gelen vatandaslarla bayramlasti. Sehzadeler Belediyesi olarak kurban ibadetini yapmak üzere kurban kesim yerlerine gelen vatandaslarin daha rahat etmeleri için çalistiklarini ifade eden Baskan Çelik “Öncelikle bizleri yeni bir kurban bayramina daha kavusturan cenabi hakka sonsuz hamd ediyorum. Mübarek kurban bayraminin sehrimiz, ülkemiz ve tüm Islam âlemine mübarek olmasini diliyorum. Rabbim kesmis oldugumuz kurbanlarimiz kabul etsin. Kurban yakinlasmak demek, öncelikle bu bayramin hem bizleri yoktan var eden, yaradan Allah’imiza, degerlerimize ve birbirimize karsi yakinlasmamiza vesile olmasini temenni ediyorum. Bizler bugün buralarda bayram yapabiliyorsak, rahatlikla kurbanlarimizi kesebiliyorsak, bu ülkede ay yildizli bayragimiz dalgalansin, vatanimiz bölünmesin diye kendilerini kurban eden aziz sehitlerimize borçluyuz. Basta 15 Temmuz sehitlerimiz olmak üzere tüm sehitlerimizi rahmet ve minnetle aniyorum. Ruhlari sad olsun, mekânlari cennet olsun insallah” dedi

Kurbanlarini kesmek için pazaryerlerine gelen vatandaslari tek tek ziyaret eden Baskan Çelik vatandaslarla bayramlasarak hatira fotografi çektirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile