Başkan Çelik Sabah Namazında Üniversiteli Gençlerle Buluştu

Başkan Çelik Sabah Namazında Üniversiteli Gençlerle Buluştu

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Ulucami’de sabah namazında üniversite öğrencileri ile bir araya geldi. Başkan Çelik, sabah namazına gelen yaklaşık 100 üniversiteli genç ile birlikte namazın ardından kurulan yer sofrasında kahvaltı etti.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik sabah namazında, Kredi ve Yurtlar Kurumu Merkez Efendi yurdunda kalan öğrencilerle, Ulucami’de bir araya geldi. Yaklaşık 100 öğrencinin katıldığı sabaha namazı programına Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in yanı sıra Başkan Yardımcısı İsmail Önal, İl Müftü Yardımcısı Paşa Bektaş ve KYK Merkez Efendi Yurdu Müdürü Hüseyin Erdeniz katıldı.

Ulucami’de kılınana sabah namazının ardından öğrencilerle sabah kahvaltısında bir araya gelen Başkan Çelik, üniversite öğrencileri ile bir süre sohbet etti. Göreve geldiği günden beri sık sık sabah namazlarında vatandaşla bir araya geldiklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından tüm Türkiye’de düzenlenen ‘Sabah Namazında buluşuyoruz’ programları çerçevesinde sık sık vatandaşlarımız ile sabah namazlarında bir araya geliyorduk. Bu seferde öğrenci kardeşlerimiz ile Manisa’mızın en eski camilerinden olan Ulucami’de bir araya geldik. KYK Müdürümüz ve İl Müftü Yardımcımızın da katılımı ile kıldığımız sabah namazının ardından öğrenci kardeşlerimizle sabah kahvaltımızı aynı sofrada yaptık ve kardeşlerimiz ile hasbihal ettik. Bu şekilde projelerde gerek öğrenci kardeşlerimiz gerekse vatandaşlarımız ile bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile