Baskan Çelik'ten Kan Bagisi Kampanyasina Destek

Baskan Çelik'ten Kan Bagisi Kampanyasina Destek

Serdivan Belediye Baskani Osman Çelik, AK Parti Serdivan Ilçe Baskani Yusuf Haldizoglu ile birlikte kan bagisi kampanyasina destek verdi.

Her firsatta kan bagisinin önemine vurgu yapan, kan bagisinin acil degil sürekli bir ihtiyaç oldugunu vurgulayan Serdivan Belediye Baskani Osman Çelik, Kizilay Kan Merkezi ile ortaklasa bir çalismaya imza atti. Serdivan Belediyesi önünde kurulan kan bagis aracinda belediye personeli ile birlikte kan bagisinda bulunan Çelik, kan bagis aracinin gün boyunca belediye hizmet binasi önünde olacagini belirtti.

Çelik, “Kan, acil degil sürekli bir ihtiyaçtir. Tek kaynagi insan olan kan, bir gün bize veya bir yakinimiza lazim olabilir. Kan bagisina dikkat çekmek adina Kizilay Kan Merkezi ile ortak bir çalismaya imza attik. Belediye hizmet binamiz önünde kurulan kan bagis araci ile Kizilay Kan Merkezi gün boyu burada sizleri, kan bagisina bekliyor olacak. Unutmayalim ki kan, en önemli ihtiyaçtir. Kiymetli Serdivan halkini bugün kan bagis kampanyamiza destek olmaya davet ediyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile