Baskan Cem Kotan Açiklamasi 'Herkes Istedigi Sendikayi Seçmekte Özgürdür'

Baskan Cem Kotan Açiklamasi 'Herkes Istedigi Sendikayi Seçmekte Özgürdür'

Tüm Bel-Sen Antalya Subesi Baskani Ilhan Karakurt, yönetim Kurulu üyeleri ve is yeri temsilcileri ile Konyaalti Belediyesi Baskani Cem Kotan’i ziyaret etti. Sendikalasmanin sosyal bir hak oldugunu dile getiren Baskan Kotan, “Emekçilerin sendikal haklarina asla karismayiz. Herkes istedigi sendikayi seçmekte özgürdür” dedi.

Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikasi (TÜM BEL-SEN) Antalya Subesi Baskani Ilhan Karakurt, yönetim kurulu üyeleri ve is yeri temsilcileri ile Konyaalti Belediyesi Baskani Cem Kotan’i ziyaret ederek fikir alisverisinde bulundu. Tüm Bel-Sen Antalya Sube Baskani Ilhan Karakurt, ziyarette Baskan Kotan’a Konyaalti Belediyesi’nde çalisan emekçilere iliskin beklenti ve taleplerini iletti.

“Sendikalasma, sosyal bir haktir”

Sendikal hak ve tercihlere saygi duydugunu belirten Baskan Cem Kotan, “Sendikalasma hakki anayasa ve uluslararasi sözlesmelerle güvence altina alinmis sosyal bir haktir. Sendika özgürlügü isçilerin kendi özgür iradeleriyle istedikleri düzeyde sendika kurup istedikleri sendikaya üye olabilmeleri anlamina gelir. Belediye emekçilerimizin sendikal haklarina asla karismayiz. Herkes istedigi sendikayi seçmekte özgürdür” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile