Başkan Cengiz, İftar Sofralarında…

Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, ramazan aylarında geleneksel hale getirdiği sürpriz iftar programlarını sürdürüyor.

Başkan Cengiz, AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ahmet Gül ile birlikte ilçeye bağlı Tebrizcik Mahallesi’nde, Arif Şeker isimli vatandaşın evine konuk oldu. Annesi, eşi ve üç çocuğuyla birlikte yaşayan Şeker, Başkan Cengiz’in sürpriz ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getirerek, “İlk defa bir yönetici evime konuk oldu. Büyük mutluluk duydum. Daha önce defalarca mahallemize gelen belediye başkanımız, evimize gelerek bizimle birlikte iftar etti. Kendisine teşekkür ediyorum.” diyerek mutluluğunu dile getirdi.

Ramazan ayının, birlik, beraberlik, dayanışma ve paylaşma ayı olduğunu ifade eden Başkan Fatih Cengiz, "Hemşehrilerimize 'çat kapı' yaparak, iftar sofrasında bir araya geliyoruz. Bu mübarek huzur ayında iftar sofrasını paylaşmak, hemşehrilerimizle hasbihal olmaktan büyük mutluluk ve keyif alıyoruz. Hayatımızın en anlamlı ve de en güzel iftarlarını yaşıyoruz." dedi.

RAMAZAN AYI PAYLAŞIM AYI

İlçedeki her vatandaşa ulaşmak için çalıştıklarını kaydeden Başkan Cengiz, “Yoğun çalışma tempomuzdan fırsat buldukça, gerek istişare toplantıları ve gerekse esnaf ziyaretleri ile hemşehrilerimizle birlikte oluyoruz. Yine bu ramazan ayında da hemşehrilerimizle bir arada bulunmak, onların sorunlarını ve beklentilerini yerinde tespit etmek için iftar programları düzenliyoruz. Ramazan ayı boyunca bu tür ziyaretlerimizi sürdüreceğiz. Hemşehrilerimizle bir ekmeği bölerek yemek, bir tas çorbayı paylaşmak bizim için gurur vesilesidir." ifadelerini kullandı.

İftar programına Tebrizcik Mahalle Muhtarı Mehmet Dursun Varol’da katıldı.

Başkan Cengiz, Şeker aileye çeşitli hediyeler, çocuklara gofret hediye ederek mahalleden ayrıldı .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile